
Αιχμές άφησε ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός για τους λόγους που τον ώθησαν στην έξοδο από την Ελλάδα
Ο Χάμες Ροδρίγκες βρίσκεται αυτή την περίοδο στην πατρίδα του, όπου μάλιστα ήταν παρών και στα εγκαίνια του εστιατορίου του (Arrogante, δηλαδή υπερόπτης) στη Μπογκότα.
Στο περιθώριο της εκδήλωσης, μάλιστα, ο Χάμες μίλησε στους δημοσιογράφους και άφησε αιχμές για τους λόγους για τους οποίους δεν πήγε καλά η συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, καθώς αποχώρησε πριν από τη λήξη του συμβολαίου του. Και, μάλιστα, υποστήριξε ότι έφυγε λόγω κακής συμπεριφοράς από την ομάδα του Πειραιά.
O Χάμες δεν θέλησε να πει πολλά, βέβαια, και περιορίστηκε να αναφέρει στους δημοσιογράφους που ήταν παρόντες: «Έπαιξα καλά στην Ελλάδα. Δεν μετανιώνω για όσα έκανα ειδικά όταν βλέπεις ότι δεν σου συμπεριφέρονται καλά ή δεν είναι σοβαροί απέναντί σου».
Σχετικά με το μέλλον του τόνισε ότι θα ήθελε να συνεχίσει στην Ευρώπη.
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Ολη η ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» με απόφαση Μελισσανίδη – Θα στεγαστούν εκεί τα γραφεία Ερασιτεχνικής και Παλαιμάχων
- Δολοφονία στον Κορυδαλλό: Ο ΣΚΑΪ επιβεβαιώνει ότι του ανήκει η Mercedes του νεκρού «Ράμπο» της Θύρας 7! (ΦΩΤΟ)
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Η συσπείρωση το μεγαλύτερο «όπλο» της ΑΕΚ!
- Λιβάι Γκαρσία: Διοργάνωσε ξανά την «Ετήσια Ημέρα Οικογένειας και Αθλητισμού» στην γενέτειρά του στο Τρινιντάτ! (ΦΩΤΟ)



«Ο Ντι Μαρία συμφώνησε με ομάδα της Mέσης Ανατολής»

Ρεκόρ προσέλευσης με 9 εκατ. θεατές στη Ligue 1 – Πάνω από 61 χιλιάδες ο μέσος όρος της Μαρσέιγ

Δίχως ίχνος Photoshop: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δείχνει το κορμί της με μαγιό όπως πραγματικά είναι και αποθεώνεται στο instagram (ΦΩΤΟ)

Ύστερα από το δεύτερο «χαστούκι» από τον Άρειο Πάγο: Βρήκε κόμμα ο Κασιδιάρης

Θα είναι πάντα η σύγκρουση δύο διαφορετικών κόσμων, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού