Τρελάθηκαν οι οπαδοί της ΑΕΚ στα διόδια - Πάνω από 1.000 στην υποδοχή των νταμπλούχων (VIDEO)

Τρελάθηκαν οι οπαδοί της ΑΕΚ στα διόδια - Πάνω από 1.000 στην υποδοχή των νταμπλούχων (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η νύχτα έγινε μέρα από τα καπνογόνα που άναψαν οι οπαδοί της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μοναδικές στιγμές αποθέωσης έζησαν οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της ΑΕΚ στα διόδια των Αφιδνών από τους οπαδούς της Ένωσης, με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η αποστολή των νταμπλούχων έφτασε στα διόδια των Αφιδνών τα ξημερώματα και παρά το πολύ προχωρημένο της ώρας, περισσότεροι από 1.00ο οπαδοί της ΑΕΚ περίμεναν το πούλμαν για να αποθεώσουν τον Ματίας Αλμέιδα και τους παίκτες του.

Όπως ήταν φυσικό το πούλμαν της ΑΕΚ ακινητοποιήθηκε και στήθηκε ένα τεράστιο γλέντι για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, που επισφράγισε ένα ιστορικό νταμπλ για την Ένωση. Σχεδόν μισή ώρα από τις 5 παρά μέχρι τις 5.15 τα ξημερώματα το πούλμαν της ΑΕΚ, αλλά και το συνοδευτικό με στελέχη της διοίκησης δεν μπορούσαν να κάνουν ούτε ένα μέτρο από τους τρελαμένους φίλους της ΑΕΚ.

Η νύχτα έγινε μέρα από τα καπνογόνα που άναψαν οι οπαδοί της ΑΕΚ, ενώ ο Ματίας Αλμέιδα γνώρισε τρομερή αποθέωση, με τον Αργεντινό τεχνικό της Ένωσης να απολαμβάνει την κάθε στιγμή.

Παρόντες στην αποθέωση ήταν και διοικητικά στελέχη, όπως ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Κοσμάς, αλλά και ο Παναγιώτης Κονέ που ήταν στο συνοδευτικό πούλμαν.

Δείτε παρακάτω video από την αποθεωτική υποδοχή:

Τρελάθηκαν οι οπαδοί της ΑΕΚ στα διόδια - Πάνω από 1.000 στην υποδοχή των νταμπλούχων (VIDEO) Τρελάθηκαν οι οπαδοί της ΑΕΚ στα διόδια - Πάνω από 1.000 στην υποδοχή των νταμπλούχων (VIDEO) Τρελάθηκαν οι οπαδοί της ΑΕΚ στα διόδια - Πάνω από 1.000 στην υποδοχή των νταμπλούχων (VIDEO) Τρελάθηκαν οι οπαδοί της ΑΕΚ στα διόδια - Πάνω από 1.000 στην υποδοχή των νταμπλούχων (VIDEO) Τρελάθηκαν οι οπαδοί της ΑΕΚ στα διόδια - Πάνω από 1.000 στην υποδοχή των νταμπλούχων (VIDEO) Τρελάθηκαν οι οπαδοί της ΑΕΚ στα διόδια - Πάνω από 1.000 στην υποδοχή των νταμπλούχων (VIDEO) Τρελάθηκαν οι οπαδοί της ΑΕΚ στα διόδια - Πάνω από 1.000 στην υποδοχή των νταμπλούχων (VIDEO) Τρελάθηκαν οι οπαδοί της ΑΕΚ στα διόδια - Πάνω από 1.000 στην υποδοχή των νταμπλούχων (VIDEO) Τρελάθηκαν οι οπαδοί της ΑΕΚ στα διόδια - Πάνω από 1.000 στην υποδοχή των νταμπλούχων (VIDEO) Τρελάθηκαν οι οπαδοί της ΑΕΚ στα διόδια - Πάνω από 1.000 στην υποδοχή των νταμπλούχων (VIDEO) Τρελάθηκαν οι οπαδοί της ΑΕΚ στα διόδια - Πάνω από 1.000 στην υποδοχή των νταμπλούχων (VIDEO) Τρελάθηκαν οι οπαδοί της ΑΕΚ στα διόδια - Πάνω από 1.000 στην υποδοχή των νταμπλούχων (VIDEO) Τρελάθηκαν οι οπαδοί της ΑΕΚ στα διόδια - Πάνω από 1.000 στην υποδοχή των νταμπλούχων (VIDEO) Τρελάθηκαν οι οπαδοί της ΑΕΚ στα διόδια - Πάνω από 1.000 στην υποδοχή των νταμπλούχων (VIDEO)

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X