ΑΕΚ: Δακρυσμένος ο Τσούμπερ μετά το Κύπελλο - Η σπουδαία κίνηση στην απονομή του ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Δακρυσμένος ο Τσούμπερ μετά το Κύπελλο - Η σπουδαία κίνηση στην απονομή του ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Στίβεν Τσούμπερ έκανε μια υπέροχη κίνηση τη στιγμή της απονομής των μεταλλίων στον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία δύσκολη χρονιά ολοκληρώθηκε με πανηγυρικό τρόπο για την ΑΕΚ που κατέκτησε το ντάμπλ για τρίτη φορά στην ιστορία της.

Οι πανηγυρισμοί με το σφύριγμα της λήξης του Μπριχ ήταν ξέφρενοι, ένας παίκτης όμως, για λίγα λεπτά δεν συμμετείχε σε αυτούς.

Ο Στήβεν Τσούμπερ κάθισε στον πάγκο της ομάδας και προς στιγμήν έβαλε τα κλάμματα. Δάκρυα χαράς για τον Ελβετό που ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Ενωσης όλη τη χρονιά και του βγήκε η ένταση.

Αξίζει να αναφερθεί φυσικά και μια ακόμα σπουδαία κίνηση του Στίβεν Τσούμπερ. Κατά την στιγμή της απονομής των μεταλλίων στους παίκτες του ΠΑΟΚ, από κάπου ακούστηκε «ΑΕΚ ολέ» και ο Ελβετός άσος κάλεσε όποιον τον φώναξε να σεβαστεί την αντίπαλη ομάδα!

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X