«Πάει για Κεχριντά ο Άρης»

«Πάει για Κεχριντά ο Άρης»
Photo Credits: INTIME

Τυνησιακό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Άρης εξετάζει την περίπτωση του Ουάζντι Κεχρίντα ο οποίος ανήκει στον Ατρόμητο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άρης ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του την τρέχουσα σεζόν και κοιτάει τον σχεδιασμό για την επόμενη. Την δεδομένη χρονική στιγμή ο Άρης διαθέτει δύο δεξιούς μπακ (Σαλέμ Εμπακατά και Μόουζες Οντουμπάτζο) με τον δεύτερο να μην θεωρείται δεδομένο πως θα παραμείνει στην ομάδα και τη νέα χρονιά.

Η ιστοσελίδα «ettachkila.com» αναφέρει πως οι «κίτρινοι» εξετάζουν την περίπτωση του Ουάζντι Κεχρίντα ο οποίος ανήκει στον Ατρόμητο με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.

Το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο Τυνήσιος δεξιός οπισθοφύλακας μπορεί να αλλάξει ομάδα στην Ελλάδα και να συνεχίσει στον Άρη. Ο Άρης τερμάτισε στην 5η θέση της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος και ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με το κλαμπ (σ. σ. Ατρόμητος) για τον Κεχρίντα. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε πέρυσι στη Σαλερνιτάνα κι έπειτα από μια γεμάτη σεζόν πήγε στον Ατρόμητο. Έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με το κλαμπ αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν θα φύγει το καλοκαίρι».

Αυτή την στιγμή πάντως ο Άρης διαψεύδει τα σενάρια για τον 27χρονο Τυνήσιο

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X