Μπρίντον Λεμάρ: «Στο Ισραήλ με πλησίασε ένας και μου είπε "Είμαι μυστικός αστυνομικός, είμαι εδώ για την ασφάλειά σου"...»

Μπρίντον Λεμάρ: «Στο Ισραήλ με πλησίασε ένας και μου είπε "Είμαι μυστικός αστυνομικός, είμαι εδώ για την ασφάλειά σου"...»
Photo Credits: INTIME

«Στο Ισραήλ με πλησίασε ένας και μου είπε "Είμαι μυστικός αστυνομικός, είμαι εδώ για την ασφάλειά σου"...»

Η παρουσία στην ΑΕΚ, η αγωνιστική του εξέλιξη, και το μέλλον του. Ο Μπρίντον Λεμάρ μιλάει στο Sportal για όσα βίωσε με την κιτρινόμαυρη φανέλα, αποκαλύπτει όσα «τρελά» συνέβησαν στο ταξίδι της Ένωσης στην Ιερουσαλήμ για το Game 3 με τη Χάποελ και αναφέρεται στο κλίμα που υπήρχε στα ενδότερα της ομάδας.

Ήρθε στην ΑΕΚ σε μια περίοδο που η ομάδα είχε ανάγκη από γκαρντ, λόγω της αδράνειας του Τιμ Φρέιζερ να ανταποκριθεί στον ρόλο του. Όχι μόνο κατάφερε να μπει στα παπούτσια του Αμερικανού άσου, αλλά εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο σημαντικά όπλα της ομάδας του στο επιθετικό κομμάτι. Ο Μπρίντον Λεμάρ «άρπαξε» την ευκαιρία από τα μαλλιά και έδειξε πως είχε τον τρόπο να προσαρμοστεί στα δεδομένα που ήθελε η ομάδα για εκείνον.

Ο 28χρονος γκαρντ μέτρησε μερικές πολύ καλές εμφανίσεις, ενώ κατά τη διάρκεια της σεζόν οι απαιτήσεις μεγάλωσαν εντός παρκέ, λόγω του τραυματισμού του Γιάνις Στρέλνιεκς, με τον Λετονό να μένει εκτός για το φινάλε της σεζόν. Μια απουσία που κόστισε πολλά στην Ένωση, κάτι που φάνηκε και στην οικονομία της σεζόν.

Αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν υπάρχουν πλέον για τους «κιτρινόμαυρους», καθώς ο πρώτος γύρος των πλέι οφ της Basket League κόντρα στο Περιστέρι ήταν το τελευταίο ζευγάρι αγώνων στη σεζόν, όμως ο Αμερικανός γκαρντ παραμένει στη χώρα μας και συνεχίζει να προπονείται στο κλειστό των Λιοσίων, ξεκινώντας με αυτόν τον τρόπο την δική του off-season.

Το Sportal είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον έμπειρο άσο στην αίθουσα Τύπου «Φ. Κωνσταντουδάκης» στο κλειστό, με τον Λεμάρ να κάνει τον απολογισμό της πορείας του στην ομάδα. Εστίασε στη μεγαλύτερη διαφορά του σε σχέση με την παρουσία στη Λε Μάν, εξήγησε τι ήταν αυτό που δούλεψε καλά για τον ίδιο κατά την παρουσία του στην Ένωση, ενώ στάθηκε στο κλίμα που συνάντησε από τις πρώτες μέρες του στην ομάδα. Παράλληλα, μοιράστηκε άγνωστες λεπτομέρειες του περιπετειώδους ταξιδιού στην Ιερουσαλήμ, για το Game 3 με την Χάποελ, ενώ στάθηκε και στο μέλλον του, εξηγώντας το κατά πόσο είναι εφικτό να συνεχίσει να φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα.

-Πώς κυλάει η off-season για σένα μέχρι στιγμής;

«Είναι πολύ καλή. Είχα λίγο χρόνο να ξεκουραστώ, ήρθε και η οικογένειά μου στην Ελλάδα για λίγες μέρες και ήταν καλά. Διαχειρίστηκα κάποιους τραυματισμούς σε διάφορα σημεία, όπως στα δάχτυλα του χεριού, στα πλευρά και αναρρώνω. Έχω το χρόνο να ξεκουραστώ και τώρα επέστρεψα στο παρκέ για να κάνω δουλειά σε συγκεκριμένους τομείς και να χτίσω για το καλοκαίρι. Θέλω να είμαι στην καλύτερη κατάσταση για να παίζω».

-Με δεδομένο πως έχουν περάσει αρκετές μέρες μετά το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, πώς είναι για σένα αυτή η διαδικασία που δεν έχεις διαδοχικά παιχνίδια και προπονήσεις πλέον;

«Όλα έγιναν αρκετά γρήγορα. Από το πώς έφτασα στην ομάδα μέχρι το φινάλε της σεζόν. Αυτό ήταν κάπως τρελό, αλλά πάντα κοιτάζω τα θετικά και όχι τα αρνητικά. Ανυπομονώ να δουλέψω αυτό το καλοκαίρι και να βελτιώσω το παιχνίδι και τις ικανότητές μου. Θέλω να βελτιώσω τα πάντα, να γίνω πιο δυνατός σαν παίκτης».

Διαβάστε περισσότερα

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X