Η Ρέιντζερς θέλει Δουβίκα

Η Ρέιντζερς θέλει Δουβίκα
Photo Credits: INTIME

Για τον Τάσο Δουβίκα ενδιαφέρεται η Ρέιντζερς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η τρομερή σεζόν που κάνει στην Ουτρέχτη ο Τάσος Δουβίκας έχει προκαλέσει τα βλέμματα πολλών ομάδων. Τα 18 γκολ φέτος σε 31 παιχνίδια τον έχουν καταστήσει ως έναν από τους πιο «καυτούς» επιθετικούς στην Ευρώπη.

Στη Σκωτία γράφουν πως η Ρέιντζερς ενδιαφέρεται για τον 23χρονο Έλληνα επιθετικό, καθώς το καλοκαίρι θα κινηθεί οπωσδήποτε για προσθήκη στην επίθεση. Ο Αλφρέντο Μορέλος θα αποτελέσει παρελθόν και ο Αντόνιο Τσόλακ βρίσκεται κι αυτός στην έξοδο από το «Άιμπροξ».

Η Ουτρέχτη βέβαια δεν θα πουλήσει τον Δουβίκα φθηνά, αξιώνοντας πάνω από 7 εκατ. ευρώ. Αυτή η τιμή μοιάζει… αλμυρή για τα δεδομένα της Ρέιντζερς, αλλά αναμένεται να γίνει μια προσπάθεια.

Ο Δουβίκας είχε γραφτεί και για τη Σέλτικ πριν από έναν μήνα περίπου, όπου το ενδιαφέρον συνδυάστηκε με την παρουσία του Μπάρκα στην ολλανδική ομάδα ως δανεικός και υπήρξε το σενάριο της… ανταλλαγής.

Ανατροπή Τίτλου για την ΑΕΚ, 2-1 τον Άρη στο Χαριλάου| AEK Τalk 21/4/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X