Ανήθικα απολαυστική: Δες απόψε την ταινιάρα με τον Μάικλ Κίτον που για 2 ώρες θα σε κάνει να ξεχάσεις τον έξω κόσμο (Vid)

Ανήθικα απολαυστική: Δες απόψε την ταινιάρα με τον Μάικλ Κίτον που για 2 ώρες θα σε κάνει να ξεχάσεις τον έξω κόσμο (Vid)

Ταινία που δε χορταίνεις να βλέπεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο χρόνια μετά το Birdman, ο Μάικλ Κίτον βρίσκει έναν ρόλο που του προσφέρει την ευκαιρία να πει ότι επέστρεψε για τα καλά. Στο The Founder τον βλέπουμε να υποδύεται τον Ρέι Κροκ, έναν άντρα που ελάχιστοι ξέρουν, αλλά άπειροι ξέρουν την αυτοκρατορία του.

Ποιο είναι το μέρος που επισκέπτεσαι όπως και δήποτε όταν πηγαίνεις ταξίδι στο εξωτερικό; Ποιο είναι το μέρος που αποτελεί πολιτιστικό στοιχείο κάθε χώρας; Ποιο μέρος είναι ο τόπος συνάντησης της νεολαίας;

Κάποια στιγμή στη διάρκεια του The Founder, ο Κίτον, υποδυόμενος τον Κροκ, γυρίζει και λέει ότι δεν είναι απλά ένα μέρος να φας μπέργκερ. Είναι οικογένεια, είναι ζυμώσεις, είναι συνάντηση, είναι η Αμερική.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X