Με Κοσίδη και Θεοχάρη οι κλήσεις στην Εθνική Ελπίδων

Με Κοσίδη και Θεοχάρη οι κλήσεις στην Εθνική Ελπίδων
Photo Credits: INTIME

Στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων συμπεριλήφθηκαν οι Κοσίδης και Θεοχάρης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στην ομάδα της Εθνικής Ελπίδων για την προετοιμασία ενόψει των προκριματικών του EURO, συμπεριλαμβάνοντας τους δύο νεαρούς άσους της ΑΕΚ, Μιχάλη Κοσίδη και Γιώργο Θεοχάρη.

Επόμενη αγωνιστική είναι στις 12/09 κόντρα στην Ανδόρα, ωστόσο θα προηγηθεί μία προετοιμασία στο διάστημα 29/5 – 3/6 όπου ο τεχνικός της Εθνικής θα ήθελε να μάθει ακόμα καλύτερα το υλικό που έχει στα χέρια του. Σε αυτό το διάστημα δεν έχει σχεδιαστεί να γίνει κάποιο ματς παρά μόνο προπονήσεις.

Αναλυτικά η αποστολή:

Γκούμας, Μπαλωμένος, Θεοχάρης, Παναγιώτου, Χρυσόπουλος, Ασλανίδης, Τσοπούρογλου, Κωνσταντόπουλος, Κίτσος, Τουρκοχωρίτης, Αποστολόπουλος, Λιάτσος, Κρυπαράκος, Λώλης, Μεταξάς, Καράμπερης, Καραμάνης, Νίνο, Νιάρχος, Σοφιανός, Κοσίδης, Τζαβίδας, Ζουγλής, Σουρλής.

 

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X