ΑΕΚ: Συνεχίζει την αναζήτηση προπονητή στην Ισπανία

ΑΕΚ: Συνεχίζει την αναζήτηση προπονητή στην Ισπανία
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ κάνει την προσπάθεια της για να κλείσει προπονητή

Με την χρονιά να έχει ολοκληρωθεί για την ΑΕΚ και να προετοιμάζεται για την επόμενη, υπάρχουν πολλά ανοικτά μέτωπα. Πρώτο και βασικότερο είναι η συνεργασία με έναν προπονητή που θα εμπνεύσει και θα φέρει έναν διαφορετικό αέρα στο κλαμπ.

Για αυτόν τον λόγο η διοίκηση της ομάδας έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στην Ισπανία, προσπαθώντας να φτάσει σε συμφωνία με ένα προπονητή που θα είναι θιασώτης της Ισπανικής σχολής μπάσκετ. Μιας φιλοσοφίας που θέλει γρήγορο και θεαματικό μπάσκετ, που τραβάει το μάτι του θεατή και φέρνει τον κόσμο στο γήπεδο.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει πρώτο όνομα στην λίστα του τον Πέδρο Μαρτίνεθ, που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην Μανρέσα κάνοντας πολύ καλή δουλειά, οδηγώντας την ομάδα του στο Φάιναλ-4 του BCL, όπου και ανακηρύχθηκε καλύτερος προπονητής της διοργάνωσης. Η Ισπανική ομάδα του ανανέωσε το συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2024, όμως η φετινή σεζόν δεν ήταν το ίδιο καλή για τον Μαρτίνεθ.

Η περίπτωση του είναι δύσκολη και δεν φαίνεται ότι μπορεί να βρεθεί σημείο επαφής. Στην λίστα της ΑΕΚ βρίσκεται και ο Ζοάν Πλάθα και ο γνωστός από το πέρασμα του στην Ελλάδα και τον Προμηθέα, Λουίς Κασιμίρο. Όπως και να έχει, η αναζήτηση θα συνεχιστεί στην Ισπανία και μόνο αν εξαντληθούν όλες οι πιθανότητες, θα επιστρέψει στην Ελληνική αγορά για προπονητή.

Το επόμενο δεκαήμερο θα είναι κρίσιμο, καθώς πρέπει να υπάρξει συμφωνία με προπονητή για να αρχίσει να εκπονείται το πλάνο της επόμενης χρονιάς.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X