ΠΑΟΚ: Ολοκληρώνει την προετοιμασία για τον τελικό - Αναμονή για Ολιβέιρα

ΠΑΟΚ: Ολοκληρώνει την προετοιμασία για τον τελικό - Αναμονή για Ολιβέιρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την τελευταία τους προπόνηση ενόψει του τελικού κυπέλλου (24/5, 20:30) εναντίον της ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό στάδιο θα πραγματοποιήσουν σήμερα στην Τούμπα και ώρα 11:00 οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Παρά το γεγονός πως το «ασπρόμαυρο» πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε κλειστές πόρτες προκειμένου οι παίκτες να δουλέψουν απερίσπαστοι υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο κόσμος της ομάδας μετά από σχετικό κάλεσμα των οργανωμένων, θα συγκεντρωθεί στις 12:30 στο γήπεδο προκειμένου να ντοπάρει ψυχολογικά το σύνολο του Ρουμάνου τεχνικού για την αυριανή μάχη.

Σημειώνεται πως κατά τη χθεσινή (22/5) προπόνηση, ο Νέλσον Ολιβέιρα ακολούθησε μέρος της και εν συνεχεία δούλεψε ατομικά ενώ η συμμετοχή του στον τελικό θα κριθεί σήμερα (23/5), κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Κλείνοντας στις 13:15 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπουτου 54χρονου τεχνικού του «Δικεφάλου» αλλά και του αρχηγού, Αντελίνο Βιεϊρίνια ενώ οι Θεσσαλονικείς θ’ αναχωρήσουν το απόγευμα για την πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X