FIFA: Παίκτες και προπονητές σε Ουκρανία-Ρωσία έχουν δικαίωμα αναστολής συμβολαίων έως 30.6.24

FIFA: Παίκτες και προπονητές σε Ουκρανία-Ρωσία έχουν δικαίωμα αναστολής συμβολαίων έως 30.6.24

Παίκτες και προπονητές σε Ουκρανία-Ρωσία έχουν δικαίωμα αναστολής συμβολαίων έως 30.6.24 κατόπιν οδηγίας της FIFA

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η FIFA ανακοίνωσε σήμερα (22/5) ότι επεκτείνει και προσαρμόζει τους κανόνες συνεργασιών-συμβολαίων που έχει ήδη θεσπίσει, για την αντιμετώπιση της συνεχιζόμενης εξαιρετικής κατάστασης που προκύπτει από τον πόλεμο στην Ουκρανία, προσθέτοντας ότι θα συνεχιστεί η παροχή βοήθειας σε παίκτες, προπονητές και συλλόγους που έχουν επηρεαστεί.

Έτσι, μετά από συζητήσεις της FIFA με ECA, UEFA, FIFPRO και λίγκες, δίνει το περιθώριο σε παίκτες και προπονητές που έχουν εγκαταλείψει το έδαφος της Ουκρανίας ή της Ρωσίας λόγω της σύγκρουσης και δεν επιθυμούν να επιστρέψουν αυτή τη στιγμή λόγω των συνθηκών, έχουν το δικαίωμα να αναστείλουν μονομερώς τα συμβόλαιά τους έως τις 30 Ιουνίου 2024, υπό την προϋπόθεση ότι οι σύλλογοι έχουν δεόντως ενημερωθεί για την αναστολή γραπτώς έως την 1η Ιουλίου 2023.

Δεν μπορούν να κάνουν χρήση του κανόνα ξένοι παίκτες και προπονητές που, παρά τον πόλεμο στην Ουκρανία, αποφάσισαν να φτάσουν, να επιστρέψουν ή να μην εγκαταλείψουν το έδαφος της Ουκρανίας ή της Ρωσίας.

Η FIFA, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά την κατάσταση στην Ουκρανία και τη Ρωσία και θα διασφαλίσει ότι το κανονιστικό πλαίσιο θα προσαρμοστεί, όπου χρειάζεται.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X