«Η Σέλτικ και 14 ακόμα ομάδες ενδιαφέρονται για τον Λιβάι Γκαρσία - Ο Λοράν Μπλαν ετοιμάσει πρόταση για λογαριασμό της Λιόν στην ΑΕΚ»

«Η Σέλτικ και 14 ακόμα ομάδες ενδιαφέρονται για τον Λιβάι Γκαρσία - Ο Λοράν Μπλαν ετοιμάσει πρόταση για λογαριασμό της Λιόν στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Αρκετοί σύλλογοι έχουν βάλει στο μάτι τον Γκαρσία ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ η Λιόν ετοιμάζει πρόταση για τον σέντερ φορ της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλα τα μάτια της Ευρώπης είναι στραμμένα στον Λιβάι Γκαρσία.

Ο σέντερ φορ της ΑΕΚ διένυσε μια εκπληκτική σεζόν με 18 γκολ στην πρώτη του χρονιά σε θέση επιθετικού κάτι που δεν αφήνει ασυγκίνητα σπουδαία κλαμπ της Ευρώπης. Πιο συγκεκριμένα ρεπορτάζ από την Σκωτία κάνουν λόγο για 14 ομάδες που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον Λιβάι Γκαρσία.

Η Σέλτικ όπως διαβάσατε νωρίτερα χάνει έδαφος για την απόκτηση του καθώς τα χρήματα που αξιώνει η ΑΕΚ δεν μπορεί να τα δώσει ο σύλλογος από την Σκωτία.

Αντιθέτως έτοιμη για να καταθέσει πρόταση για τον άσο απο το Τρινιντάντ Τομπάγκο είναι η Λιόν σύμφωνα με τα δημοσιεύματα. Ο Λοράν Μπλάν θέλει να επιστρέψει την Ολιμπίκ στις κορυφαίες θέσεις της Ligue 1 και πιστεύει ότι ο Λιβάι μπορεί να τον βοηθήσει να πετύχει τον στόχο του. Ενώ στην Γαλλία τον βλέπουν σαν τον αντικαταστάτη του Μούσα Ντεμπελέ που αποχωρεί το καλοκαίρι.

Το ρεπορτάζ κλείνει με το αν η Λιόν θα μπορέσει να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Γκαρσία και της ΑΕΚ για να τον αποκτήσει.

 

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X