ΑΕΚ: «Ακριβός για τη Σέλτικ ο Γκαρσία»

ΑΕΚ: «Ακριβός για τη Σέλτικ ο Γκαρσία»
Photo Credits: INTIME

Δύσκολα η Σέλτικ θα κάνει πρόταση στην ΑΕΚ για τον Λιβάι Γκαρσία, εκτιμούν στη Σκωτία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη μεταγραφική λίστα του Άνγκε Ποστέκογλου βρίσκεται ο Λιβάι Γκαρσία, ωστόσο οι απαιτήσεις της ΑΕΚ είναι υψηλές για τα δεδομένα της Σέλτικ.

Αυτά αναφέρονται σε ρεπορτάζ της ιστοσελίδας thescottishsun.co.uk, όπου σημειώνονται τα νεότερα για το ενδιαφέρον των «Κελτών» για τον 25χρονο επιθετικό. Ο Λιβάι αρέσει στον τεχνικό της Σέλτικ, ειδικά μετά την εξαιρετική σεζόν που έκανε φέτος, ωστόσο τα 15 εκατ. ευρώ, που έχει θέσει η ΑΕΚ ως τιμή εκκίνησης, δύσκολα θα μπορέσουν να τα δώσουν οι Σκωτσέζοι.

Παράλληλα, γίνεται λόγος και για το ενδιαφέρον της Λιόν για τον φορ από το Τρινιντάντ και Τοπάγκο, η οποια τον προορίζει για αντικαταστάτη του Μούσα Ντεμπελέ. Ο Λοράν Μπλαν πιστεύει ότι ο Γκαρσία θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του να επιστρέψει στην κορυφή στη Γαλλία.

Αλλά, όπως καταλήγει το ρεπορτάζ, όλα θα εξαρτηθούν από το αν η προσφορά της Λιόν θα ικανοποιήσει την ΑΕΚ κι αν ο παίκτης θέλει να αγωνιστεί στη γαλλική ομάδα.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X