Άνετη νίκη η Ατλέτικο κόντρα στην Οσασούνα

Άνετη νίκη η Ατλέτικο κόντρα στην Οσασούνα
Photo Credits: INTIME

Επικράτησε της Οσασούνα η Ατλέτικο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη δεύτερη θέση της La Liga ανέβηκε προσωρινά η Ατλέτικο Μαδρίτης που επικράτησε 3-0 της Οσασούνα στο «Μετροπολιτάνο». Οι Καράσκο, Σαούλ και Κορέα σκόραραν για τους «Ροχιμπλάνκος» που ουσιαστικά έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στους ομίλους του Champions League της επόμενης περιόδου.

Η Εσπανιόλ εκμεταλλεύτηκε τα «δώρα» των Κάντιθ και Έλτσε, πήρε τεράστιο «διπλό» στο «Βαγέκας» με 2-1 επί της Ράγιο Βαγεκάνο και τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της La Liga αναπτερώθηκαν οι ελπίδες της για παραμονή, παρότι παραμένει στην προτελευταία θέση της κατάταξης με 34 βαθμούς.

Η ομάδα της Βαρκελώνης έπαιζε την ύπαρξή της απέναντι στην «αδιάφορη» βαθμολογικά Ράγιο Βαγεκάνο, γνωρίζοντας ήδη από χθες (21/05) για τις «γκέλες» των Βαγιαδολίδ και Χετάφε.

Κατάφερε τελικά να πάρει το «τρίποντο» και να μειώσει στο -1 από τις δύο βασικές συνδιεκδικήτριες στη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού, αλλά και στο -3 από την Βαλένθια, η οποία υποδέχεται αργότερα την Ρεάλ και σε δύο αγωνιστικές θα συναντηθεί μαζί της στο «Μεστάγια», σε ματς που δεν αποκλείεται να κρίνει τα πάντα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X