Η ΑΕΚ πρωταθλήτρια ξανά, η αλησμόνητη φιέστα σταθμός με τον ΠΑΟΚ (VIDEO)

Η ΑΕΚ πρωταθλήτρια ξανά, η αλησμόνητη φιέστα σταθμός με τον ΠΑΟΚ (VIDEO)

Η αξέχαστη φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου του 1989 από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα 73 χρόνια που «έζησε» το παλιό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, ήταν αμέτρητες οι μέρες θριάμβου που γιόρτασε εκεί η ΑΕΚ, όμως η πιο μεγάλη φιέστα ήταν αυτή που στήθηκε στις 21 Μαΐου 1989.

Η ΑΕΚ είχε πάρει το πρωτάθλημα με τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ και στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ πανηγύρισε τον πρώτο της τίτλο μετά από δέκα χρόνια.

Ήταν μία ανεπανάληπτη φιέστα που ακόμα μνημονεύεται και που έχει σημαδέψει τις αναμνήσεις των οπαδών που την έζησαν. Οι πρωταθλητές αποθεώθηκαν όπως τους άξιζε και το μόνο που δεν ενδιέφερε κανέναν εκείνη τη μέρα, ήταν ο αγώνας που έληξε 0-0.

Οι ποδοσφαιριστές που είχαν αποβληθεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (Μανωλάς Χατζής, Πεππές) είδαν τον αγώνα από τον πάγκο, ενώ σε εκείνο το ματς είδαμε βασικό τον 18χρονο Γιώργο Παπακωστούλη και προς το τέλος αγωνίστηκε ως αλλαγή ο 20άρης Μπάμπης Ζαρωτιάδης.

Πάντως, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκαν πολλοί εφεδρικοί σε εκείνο τον αγώνα, βασικός τερματοφύλακας ήταν για τριακοστή φορά σε ισάριθμους αγώνες ο «Μίστερ Πρωτάθλημα» Σπύρος Οικονομόπουλος ο οποίος είχε γράψει τη δική του ιστορία σε εκείνη την πορεία με μεγάλες εμφανίσεις και με τρεις κρίσιμες αποκρούσεις πέναλτι σε εκτός έδρας αγώνες.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X