ΑΕΚ: Διέλυσε (0-4) τις Νέες Ατρομήτου και «αγκάλιασε» την ιστορική άνοδο στην Α΄ Εθνική!

Τικοπούλου: «Για τη νίκη που θα μας φέρει πιο κοντά στην άνοδο»

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ συνέτριψε με 4-0 τις Νέες Ατρομήτου στον πρώτο αγώνα για τα μπαράζ ανόδου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια του πρώτου αγώνα μπαράζ καθώς συνέτριψε με 4-0 τις Νέες Ατρομήτου στο γήπεδο «Δημ. Χωραφάς» και αγκάλιασε την ιστορική άνοδο της στην μεγάλη κατηγορία.

Οι «κιτρινόμαυρες» έπαιξαν πολύ όμορφο ποδόσοφαιρο, σημείωσαν πανέμορφα γκολ και πανηγύρισαν μπροστά στους φιλάθλους της ΑΕΚ που έδωσαν το «παρών» το… άλμα ανόδου στην κορυφαία κατηγορία.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ πλέον βρίσκεται μία ανάσα από την άνοδο. Η άνοδος κρίνεται σε βαθμολογία μεταξύ των δύο ομάδων. Η «Ένωση» βρίσκεται με τη νίκη αυτή στο +3 από τις Νέες Ατρομήτου και την ερχόμενη Κυριακή (28/05) θα «σφραγίσει» και μαθηματικά την άνοδο, έχοντας και το αποτέλεσμα του 1ου Αγώνα!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 15′ η Τσελέντη με ένα εκπληκτικό σουτ άνοιξε το σκορ. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, η Βασιλακοπούλου βρέθηκε σε θέση βολής και με πλασέ στο «παράθυρο» της αντίπαλης εστίας σημείωσε το 2-0. Η ΑΕΚ έφτασε κοντά και σε περισσότερα γκολ, με το 0-2 όμως να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο β’ μέρος, η Στεφάτου με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 0-3, διώχνοντας κάθε άγχος από τις παίκτριες του Νίκου Γκαλίτσιου. Στο 70′, οι γηπεδούχες πραγματοποίησαν την πρώτη τους απειλιτική ενέργεια, όμως η Κοτσιμπέλη αντέδρασε σωστά. Έτσι, ήρθε το κερασάκι στην τούρτα από την Πατέστη που στο 86′ έκανε το 0-4.

Νέες Ατρομήτου – ΑΕΚ 0-4

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X