Τσέλσι: Ξεκίνησε να εξετάζει τις επιλογές του ο Ποτσετίνο

Τσέλσι: Ξεκίνησε να εξετάζει τις επιλογές του ο Ποτσετίνο
Photo Credits: INTIME

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο έχει αρχίσει να εξετάζει τις επιλογές του, αρκετοί θα είναι οι παίκτες που θα αποχωρήσουν από τη Τσέλσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο, όπως όλα δείχνουν θα είναι ο νέος προπονητής της Τσέλσι και αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ. Οι «Μπλε» έχουν πραγματικά απογοητεύσει την φετινή σεζόν με τις εμφανίσεις τους, βρισκόμενοι στην 11η θέση στο πρωτάθλημα μακριά από κάθε Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έτσι ο Αργεντίνος τεχνικός θα πρέπει να διαφοροποιήσει πολλά πράγματα, ώστε η νέα του ομάδα να ξαναγίνει ανταγωνιστική.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, 10 παίκτες είναι στην «μαύρη» λίστα του Ποτσετίνο που δεν τους υπολογίζει για τη νέα σεζόν. Συγκεκριμένα οι παίκτες που δεν βρίσκονται στα πλάνα του 50χρονου προπονητή είναι οι Ομπαμεγιάνκ, Ζίγιες, Μπάμπα, Λόφτους-Τσικ, Αμπαντού, Κόβασιτς, Μεντύ, Σαρ και Πούλισικ.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X