Τεράστια επιτυχία για τη νέα γενιά τη ΑΕΚ! - Πρόκριση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο F4

Τεράστια επιτυχία για τη νέα γενιά τη ΑΕΚ! - Πρόκριση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο F4
Photo Credits: INTIME

Μια σημαντική επιτυχία πέτυχε η Κ17 της ΑΕΚ, καθώς προκρίθηκε στο Final-4 του πρωταθλήματος όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ (08/06)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πέτυχε η Κ17 της ΑΕΚ. Οι παίκτες της Ενωσης κατάφεραν να επικρατήσουν του Βόλου με 2-1 και πήραν την πρόκριση, για το τουρνουά που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο.

Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και έφτασε στο γκολ λίγο πριν τη λήξη του με ένα κόρνερ που κέρδισε μετά από υποδειγματικά οργανωμένη επίθεση. Ο Κολιμάτσης εκτέλεσε και ο Σαρρής με κεφαλιά από το ύψος του δεύτερου δοκαριού άνοιξε το σκορ στο 44′. Μάλιστα στο επόμενο λεπτό χάθηκε ευκαιρία και για δεύτερο γκολ στο χαμένο τετ α τετ του Κολιμάτση.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ συνέχισε να υπερέχει και έφτασε σε δεύτερο γκολ στο 75′ με εκτέλεση πέναλτι του Κολιμάτση, ένα πέναλτι που κέρδισε ο Ράπτης μετά από ατομική προσπάθεια. Ο Βόλος μείωσε σε 2-1 στο 80′, κόντρα στη ροή του αγώνα, όμως δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα και η ΑΕΚ πήρε μια ακόμα πανάξια πρόκριση, μετά από αυτή επί του Παναθηναϊκού στην προηγούμενη φάση των μπαράζ.

ΑΕΚ (Πέτρος Τασουνίδης): Αναργύρου, Κολυφέτης (63′ Ντάνι) Τσαραμανίδης, Ψυρόπουλος, Μαρκόπουλος, Σέχου (76′ Μπούσιος) Κολιμάτσης, Σαρρής (88′ Παπαζήσης) Παλαιολόγου, Ανδριώτης (63′ Ράπτης) Ελέζι (76′ Κολοκοτρώνης)

Στον ημιτελικό η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Στον άλλο ημιτελικό ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Αρη. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου: οι ημιτελικοί την Πέμπτη 8 Ιουνίου και ο τελικός την Κυριακή 11 Ιουνίου.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X