Αντσελότι: «Η Ρεάλ μου είπε ότι θα εξαντλήσω το συμβόλαιό μου»

Αντσελότι: «Η Ρεάλ μου είπε ότι θα εξαντλήσω το συμβόλαιό μου»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέρυσι η Ρεάλ κατέκτησε το πρωτάθλημα Ισπανίας και Ευρώπης όμως φέτος δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί αυτούς τους δύο τίτλους και “αρκέστηκε” στο να προσθέσει στην τροπαιοθήκη της το Copa del Rey, που το σήκωσε μετά από εννέα χρόνια.

Το γεγονός ωστόσο πως είδε στην La Liga την πλάτη της Μπαρτσελόνα και αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Champions League από την Μάντσεστερ Σίτι δεν αλλάζει το πλάνο της, με τον Κάρλο Αντσελότι να ξεκαθαρίζει για ακόμη μία φορά το Σάββατο (20/05) ότι οι μερένγκες θέλουν να παραμείνει στον πάγκο και τη νέα σεζόν και να εξαντλήσει το συμβόλαιό του που έχει ισχύ μέχρι το 2024.

“Αυτή είναι μία καλή σεζόν αν και θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Εάν βάλουμε δίπλα αυτές τις δύο σεζόν που είμαι στην ομάδα, είναι αξέχαστη αυτή η περίοδος.

Όλος ο κόσμος ξέρει πως έχω συμβόλαιο μέχρι το 2024 και θέλω να το τιμήσει. Ο σύλλογος μού ειπε ότι θα το εξαντλήσω”, τόνισε ο έμπειρος Ιταλός προπονητής, το όνομα του οποίου ακούγεται έντονα εδώ και καιρό ως υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία της εθνικής Βραζιλίας.

Όσον αφορά για την Ρεάλ που αναμένεται να μπει σε μία διαδικασία ανανέωσης, έχοντας αρκετούς ποιοτικούς παίκτες στη δύση της καριέρας τους, είπε: “Η μετάβαση άρχισε πριν μερικά χρόνια, όταν έφυγε ο Κριστιάνο το 2018,

Ακολούθησε η αποχώρηση του Βαράν, του Μπέιλ, του Μαρσέλο, του Ίσκο. Τους αντικαταστήσαμε με εκπληκτικούς νεαρούς ποδοσφαιριστές”.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X