Αφήστε τα αλαζονικά, ο στόχος είναι μεγάλος και δύσκολος

Αφήστε τα αλαζονικά, ο στόχος είναι μεγάλος και δύσκολος
Photo Credits: INTIME

Ο Ενωσίτης κρούει κώδωνα κινδύνου για την ΑΕΚ και προειδοποιεί για τον τελικό κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι ΑΕΚτζήδες είμαστε υπερβολικοί και στα πάνω και στα κάτω μας. Εκεί που τα βλέπουμε όλα μαύρα και τα βάζουμε με δίκαιους και άδικους, αν πάνε λίγο καλά τα πράγματα ξαφνικά το γυρνάμε τελείως και μιλάμε για τριάρες, τεσσάρες κι εύκολες νίκες σε πολύ δύσκολα ματς. Όπως είναι ο τελικός κυπέλλου που έρχεται. Ορθότατα κάποιοι αρθρογράφοι έχουν αρχίσει να βαράνε… τις καμπάνες του κινδύνου.

Απέναντι μας έχουμε μια καλή ομάδα. Που όταν το βρει, μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο από Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ έχει ακόμη τον Λουτσέσκου που μπορεί να τους μαζέψει κι επίσης κανείς δεν πρέπει να ξεγελιέται. Είναι μια ομάδα που δεν μπορεί ποτέ να ξεφύγει από την επιρροή του περίγυρου της, των οργανωμένων της, των σχολιογράφων που την στηρίζουν. Κι αυτοί όλο τον καιρό που το επίσημο αφήγημα ήταν η τρίτη θέση, μόνο τον τελικό κυπέλλου κοιτούν. Την ίδια ώρα που εμείς εύλογα ήμασταν αφιερωμένοι ψυχή τε και σώματι στον βασικό στόχο, που φυσικά ήταν το πρωτάθλημα.

Σε mood τελικού ο κόσμος μας δεν έχει μπει ακόμη. Μόνο θεωρητικά. Και αρκετοί για να πουν αυτή την βλακεία περί εύκολης επικράτησης και πολλών γκολ. Και μη πει κανείς πως δεν έχει σημασία επειδή θα είναι κεκλεισμένων. Ο κόσμος μπορεί να δίνει το στίγμα του με πολλούς τρόπους πλέον στην εποχή μας και είναι φανερό πως ακόμη δεν είμαστε στο κατάλληλο mood. Η ομάδα από την άλλη σίγουρα προσπαθεί να μπει και πιστεύουμε πως μέχρι να ανέβει στον Βόλο αυτό θα παγιωθεί. Αλλά η ΑΕΚ δεν έχει κανένα κέρδος από το να φτάσουμε στον τελικό έχοντας αφήσει να θεωρείται πως πάει με ψυχολογία ότι θα κάνει παρέλαση και οι άλλοι να περιμένουν στην γωνία ως αουτσάιντερ.

Προσήλωση στον στόχο πρέπει να βγάζει προς τα έξω, σοβαρότητα κι επίγνωση της δυσκολίας. Το νταμπλ είναι μεγάλο κίνητρο, η ομάδα το έχει στο μυαλό της καιρό τώρα, αλλά πρέπει όλοι να βοηθήσουμε να φτάσουμε στο ματς κρατώντας μόνο την σημασία του στόχου. Και κανενός είδους αλαζονεία, που στο κάτω – κάτω δεν δικαιολογείται. Είμαστε καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ, αλλά ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να είναι κι αυτός μια καλή ομάδα. Και μιλάμε για ένα ματς. Θυμηθείτε πως χάσαμε στην Τούμπα στην κανονική περίοδο. Χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανείς σε ένα ματς που μόνο εμείς παίζαμε ποδόσφαιρο. Όπως αντίστοιχα κερδίσαμε εκεί, χωρίς να είμαστε το ίδιο κυριαρχικοί με το ματς που χάσαμε.

Μόνο το κλίμα εγρήγορσης μας βοηθάει. Προσγειωμένα. Αυτόν τον δρόμο πρέπει να δείχνουμε όλοι με όποιον τρόπο μπορούμε στην ομάδα.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X