Όλα έτοιμα για την επιστροφή του Μέσι στην Μπαρτσελόνα, άναψε το πράσινο φώς η LaLiga

Όλα έτοιμα για την επιστροφή του Μέσι στην Μπαρτσελόνα, άναψε το πράσινο φώς η LaLiga
Photo Credits: INTIME

Η La Liga έδωσε την Μπαρτσελόνα το «πράσινο φως» για να προχωρήσει το πλάνο βιωσιμότητας και να φέρει πίσω στην Καταλονία τον Λιονέλ Μέσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλα κυλούν ομαλά για τη μεγάλη επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα!

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, η La Liga έδωσε το πράσινο φως στους «μπλαουγκράνα» για να προχωρήσουν το πλάνο βιωσιμότητας και ο Αργεντινός για γυρίσει στο… σπίτι του!

Η ομάδα του Τσάβι έχει προσφέρει στον Μέσι διετές συμβόλαιο με 25 εκατομμύρια ετησίως, με τον pulga να θέλει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα και να ολοκληρώσει εκεί την καριέρα του.

Το συμβόλαιο του 35χρονου ολοκληρώνεται σε λίγο καιρό με την Παρί Σεν Ζερμέν, με τον ίδιο να μην θέλει να συνεχίσει άλλο στον γαλλικό σύλλογο, ενώ και η Αλ Χιλάλ του έχει χτυπήσει την πόρτα με προσφορά… χρυσάφι, ωστόσο ο Μέσι θέλει να φορέσει ξανά τα μπλαουγκράνα.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X