Η πρόταση του Άρη για τα πλέι οφ της Basket League

Η πρόταση του Άρη για τα πλέι οφ της Basket League
Photo Credits: INTIME

Τη δική του πρόταση για το format της νέας σεζόν στη Basket League έστειλε η ΚΑΕ Άρης στον ΕΣΑΚΕ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδικότερα, και με γνώμονα την αύξηση των αγώνων και παράλληλα του ενδιαφέροντος για τα play-offs, αλλά και να μην εξισώνονται αυτά με τα παγκοσμίως ήσσονος σημασίας play-out, η πρόταση Άρη είναι η εξής:

Πιο αναλυτικά, και αρχίζοντας από την πρώτη φάση, οι «Θεσσαλονικείς» προτείνουν να διεξάγονται τέσσερις σειρές play-offs, από τις θέσεις 3 έως 10. Είτε «από το μηδέν» σε σειρές «best of 3», είτε μεταφέροντας τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου, σε σειρές «best of 5». Οι νικητές των τεσσάρων σειρών θα παίξουν μεταξύ τους με τον ίδιο τρόπο και στη συνέχεια θα μείνουν τέσσερις ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των δύο πρώτων, ξεκινώντας την ημιτελική φάση.

Όσον αφορά στην παραμονή στην Basket League, η πρόταση είναι: Η 13η ομάδα να υποβιβάζεται απευθείας και η 11η με τη 12η να παίξουν την κατηγορία σε σειρά play-out, παρεμφερή με αυτές των play-offs.

Για την πρώτη εξάδα ουσιαστικά δεν αλλάζει κάτι, ενώ ο 7ος και ο 8ος θα αναβαθμιστούν και δε θα «μειωθούν», αναγκαζόμενοι να παίξουν για την παραμονή, κάτι που δε γίνεται πουθενά. Επίσης, οι ομάδες «9» και «10» θα έχουν τη δυνατότητα να κυνηγήσουν κάτι περισσότερο από την παραμονή. Οι αγώνες αυξάνονται και αποφεύγονται οι πολλάκις ανούσιες σειρές 1-8 και 2-7.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X