Τρεις ιταλικές ομάδες σε τελικούς της UEFA μετά από 25χρόνια!

Τρεις ιταλικές ομάδες σε τελικούς της UEFA μετά από 25χρόνια!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αντεπίθεση του Calcio την φετινή σεζόν συνεχίζεται αφού η Ιταλία θα έχει τρεις εκπροσώπους στους τελικούς του Champions, του Europa και του Conference League για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια!

Η Ίντερ θα τεθεί αντιμέτωπη με την Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Champions League στην Κωνσταντινούπολη, η Ρόμα θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την Σεβίλλη στην Βουδαπέστη και η Φιορεντίνα θα αντιμετωπίσει την Γουέστ Χαμ στην Πράγα.

Η τελευταία φορά που οι Ιταλοί είχαν τρεις εκπροσώπους σε τελικούς ευρωπαϊκής διοργάνωσης ήταν το 1998, όταν η Γιουβέντους αντιμετώπισε την Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League και η Ίντερ με την Λάτσιο τέθηκαν αντιμέτωπες στον τελικό του τότε Κυπέλλου UEFA!

Οι Ιταλοί, μάλιστα έχασαν τεράστια ευκαιρία να έχουν τέσσερις εκπροσώπους στους τελικούς των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ωστόσο η Γιουβέντους λύγισε στην παράταση από την Σεβίλλη και «χάλασε» το ραντεβού με την Ρόμα στον τελικό του Europa League.

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X