Europa League: Με στιλ Μουρίνιο η Ρόμα έφτασε σε δεύτερο σερί ευρωπαϊκό τελικό

Europa League: Με στιλ Μουρίνιο η Ρόμα έφτασε σε δεύτερο σερί ευρωπαϊκό τελικό
Photo Credits: INTIME

Η Ρόμα για το 2ο σερί ευρωπαϊκό τρόπαιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με… όπλο την άμυνά της, η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο θα βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε ευρωπαϊκό τελικό. Πέρυσι κατέκτησε το Europa Conference League με το 1-0 επί της Φέγενορντ και στις 31 Μαΐου 2023 θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει και το Europa League, καθώς απέσπασε «λευκή» ισοπαλία στη «Μπάι Αρίνα» από την Μπάγερ Λεβερκούζεν και σε συνδυασμό με το «αγαπημένο» της 1-0 στο «Ολίμπικο» πριν από μία εβδομάδα, έγινε η πρώτη φιναλίστ του καταληκτικού αγώνα της διοργάνωσης.

Μπορεί η πορεία των «τζαλορόσι» στη Serie A το τελευταίο διάστημα να μην είναι η καλύτερη, ωστόσο, θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στους ομίλους του Champions League της περιόδου 2023/2024, με την προϋπόθεση να σηκώσουν το τρόπαιο το βράδυ της 31ης Μαΐου στην «Πούσκας Αρένα» της Βουδαπέστης.

Οι «ασπιρίνες» προσπάθησαν για το γκολ που θα έστελνε το ματς στην παράταση, αλλά δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την γρανιτένια άμυνα των «Ρωμαίων» κι έτσι δεν θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν ξανά σε τελικό της UEFA μετά από 21 χρόνια και συγκεκριμένα το 2002, όταν είχαν ηττηθεί από την Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League (2-1).

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X