ΠΑΟΚ: Ο Ολιβέιρα έκανε ατομικό, λίγες οι πιθανότητες για τον τελικό με την ΑΕΚ

ΠΑΟΚ: Ο Ολιβέιρα έκανε ατομικό, λίγες οι πιθανότητες για τον τελικό με την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τον τελικό του Κυπέλλου στις 24 Μαΐου, με τον Ολιβέιρα να μπαίνει στο γήπεδο για ατομικό, αλλά τις πιθανότητες να παραμένουν λίγες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet κόντρα στην ΑΕΚ στις 24 Μαΐου. Ο Νέλσον Ολιβέιρα βγήκε από το γυμναστήριο και μπήκε στο γήπεδο για ατομικό. Όμως οι πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι παραμένουν λίγες. Επιπλέον, ο Νάρεϊ ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Το δελτίο Τύπου του ΠΑΟΚ:

“Στην τακτική προσέγγιση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet επικεντρώνει την προετοιμασία του το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου.

Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν εναλλάξ σε άμυνα και επίθεση, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και τουρνουά τριών ομάδων.

Οι Ομάρ Ελ Καντουρί , Νέλσον Ολιβέιρα και Ίβαν Νάσμπεργκ δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο, ενώ ο Κάλεντ Νάρεϊ έκανε ειδικό πρόγραμμα. Την Παρασκευή (19.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία”.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X