ΑΕΚ: «Συγχαρητήρια» της πορτογαλικής ομοσπονδίας στον Μπρούνο Άλβες για το πρωτάθλημα! (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: «Συγχαρητήρια» της πορτογαλικής ομοσπονδίας στον Μπρούνο Άλβες για το πρωτάθλημα! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η Ομοσπονδία της Πορτογαλίας έστειλε επιστολή στον Μπρούνο Άλβες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπρούνο Άλβες παραμένει μια μεγάλη προσωπικότητα στην Πορτογαλία έχοντας πανηγυρίσει βέβαια και το Euro με την Εθνική του ομάδα, ενώ η καριέρα του είναι πολύ σημαντική.

Υπήρξε επί σειρά ετών βασικό στέλεχος της Εθνικής Πορτογαλίας, με την οποία μέτρησε 96 συμμετοχές (11 γκολ). Συμμετείχε σε τρία Παγκόσμια και τρία Ευρωπαϊκά Κύπελλα, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του Euro το 2016.

Από τον περασμένο Ιούλιο έχει τον τίτλου του Αθλητικού Διευθυντή της ΑΕΚ και είναι συνεχώς δίπλα στην ομάδα, ενώ πριν λίγες ημέρες πανηγύρισε και πρωτάθλημα με την Ένωση λαμβάνοντας ζεστό χειροκρότημα κατά την παρουσιάσή του.

Μάλιστα, όπως δημοσίευσε στο Instagram, η Ομοσπονδία της Πορτογαλίας έστειλε συγχαρητήρια επιστολή για την επιτυχία και την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Ένωση.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Φερνάντο Γκόμες πρόεδρο της Πορτογαλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και όλα τα μέλη της για την εκτίμηση και την αγάπη που μου έδειξαν και με τίμησαν όλα αυτά τα χρόνια , κάνοντάς με να αισθάνομαι καταξιωμένος. Η εκπροσώπηση της Πορτογαλίας θα είναι πάντα μια αποστολή που θα υπηρετώ», έγραψε ο Μπρούνο Άλβες.

Δείτε:

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X