Σκέψη Αλμέιδα για διπλή διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο της αποστολής της ΑΕΚ για τον τελικό

Σκέψη Αλμέιδα για διπλή διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο της αποστολής της ΑΕΚ για τον τελικό
Photo Credits: INTIME

Ο Αργεντινός τεχνικός θα κάνει ότι χρειάζεται, προκειμένου να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ απολύτως συγκεντρωμένους στην μάχη για το νταμπλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τον Ματίας Αλμέιδα δεν υπάρχει την δεδομένη χρονική στιγμή καμία κατάκτηση πρωταθλήματος και καμία φιέστα. Το μόνο που έχει σημασία για τον Αργεντινό τεχνικό, είναι να πάει η ΑΕΚ όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένη στον τελικό του κυπέλλου, για να κατακτήσει το νταμπλ. Και για να μπορέσει η Ένωση να φτάσει και σ’ αυτό το τρόπαιο, θα πρέπει να είναι απολύτως συγκεντρωμένη στην “μάχη” με τον ΠΑΟΚ.

Αυτή την απόλυτη συγκέντρωση και προσήλωση στον τελικό του κυπέλλου, ο Αλμέιδα δεν θα την αφήσει στην… τύχη της. Στην σκέψη του Αργεντινού τεχνικού, είναι να διανυκτερεύσει η αποστολή της ΑΕΚ για τον τελικό, δυο βράδια πριν από το μεγάλο ματς στον Βόλο. Και όχι μόνο την παραμονή. Ο προσανατολισμός του Αλμέιδα είναι να μπει η αποστολή της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο εδώ στην Αθήνα από την Δευτέρα. Στη συνέχεια να κάνει την Τρίτη την τελευταία προπόνηση στα Σπάτα και κατόπιν να ταξιδέψει για τον Βόλο, για τον τελικό της Τετάρτης.

Στόχος του Αλμέιδα είναι να παραμείνει η ομάδα όλη μαζί για δυο γεμάτες ημέρες. Και μ’ αυτόν τον τρόπο να υπάρξει η καλύτερη δυνατή προετοιμασία και η μεγαλύτερη δυνατή συγκέντρωση, στον τελικό του κυπέλλου και την “μάχη” με τον ΠΑΟΚ.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X