Απέκλεισε τον Τζόκοβιτς ο Ρούνε!

Απέκλεισε τον Τζόκοβιτς ο Ρούνε!

O φανταστικός Χόλγκερ Ρούνε έκοψε τον δρόμο του Νόβακ Τζόκοβιτς προς τον έβδομο τίτλο του στη Ρώμη!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 20χρονος Δανός Χόλγκερ Ρούνε , Νο.7 στον κόσμο, επικράτησε με 6-2, 4-6, 6-2 και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Internazionali BNL d’ Italia, όπου θα συναντήσει τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Κάσπερ Ρουντ και τον Φραν Σερούντολο.

Ο Νόλε είχε να χάσει στα προημιτελικά της συγκεκριμένης διοργάνωσης από το 2013 (9-0), ενώ έχει τώρα δύο συνεχόμενες ήττες από τον νεαρό Σκανδιναβό, που τον είχε λυγίσει και στον τελικό του Μπερσί τον περασμένο Νοέμβριο!

Ο 36χρονος Σέρβος έτσι κι αλλιώς θα έχανε το Νο.1 του κόσμου στις 22 Μαΐου, όμως κινδυνεύει να χάσει τώρα και το Νο.2, όπου θα ανεβεί ο Ντανίλ Μεντβέντεφ αν φύγει με το τρόπαιο από τη Ρώμη.

Όπως και να έχει, ο τενίστας από το Βελιγράδι φάνηκε ευάλωτος και σε αυτό το τουρνουά, οπότε τα μηνύματα δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά εν όψει Roland Garros (28/5). Ήταν βαρύς, δεν είχε τα συνήθη «καθαρά» του χτυπήματα και έχασε πολλά ράλι από τον Ρούνε, που ήταν σταθερότατος από τη βασική γραμμή.

Κάτι τον ενοχλούσε από την αρχή της αναμέτρησης και παρότι ανέβασε ταχύτητα μετά από ιατρικό τάιμ άουτ (του χορηγήθηκε κάποιο παυσίπονο) και πήρε το δεύτερο σετ ύστερα από τη διακοπή 70 λεπτών λόγω της βροχής, δεν «πάτησε» στο μομέντουμ.

Ο εξαιρετικός Ρούνε, λοιπόν, κατάφερε να σημειώσει δύο μπρέικ, να προηγηθεί με 4-0 και να βρεθεί με τις μπάλες στα χέρια στο 5-2!

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X