
Ο Ματίας Αλμέιδα έκανε δηλώσεις σε ραδιόφωνο της Αργεντινής και μεταξύ άλλων μίλησε για την ΑΕΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα
Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας, «Radio La Red – AM910» παραχώρησε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα.
Ο «Pelado» μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ και τον στόχο της εισόδου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν. Αναφέρθηκε στη Ρίβερ Πλέιτ και στον Μάρτιν Ντεμικέλις που αντικατέστησε τον Μαρσέλο Γκαγιάρδο, ενώ αναφέρθηκε και στον πατέρα του.
Για το πρωτάθλημα που κατέκτησε με την ΑΕΚ στην Ελλάδα είπε μεταξύ άλλων πως «το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει σημαδευτεί ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες και εκείνες που δεν είναι τόσο πολύ λόγω ιστορίας και επενδύσεων. Είναι ένα ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα με τα πλέι οφ βλέπεις ομάδες που παίζουν καλά, στο ευρωπαϊκό στιλ και μία που κάνει τη διαφορά.
Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και τι αγαπάμε να βλέπουμε. Να βλέπουμε ωραία πράγματα και πράγματα να βελτιώνονται. Έχω σπουδαίους παίκτες που έχουν έρθει και το στυλ που έχουμε ως ομάδα έχει ωφεληθεί από την ποιότητα των παικτών που έχω. Βάλαμε πολλά γκολ, είχαμε κατοχή μπάλας και ήμασταν πρωταγωνιστές από την αρχή».
«Το ότι ήθελα να γίνω πρωταθλητής στην Ευρώπη δεν με απομακρύνει από την Αργεντινή. Ήθελα να γίνω πρωταθλητής στην Ευρώπη και δεν είναι εύκολο», ανέφερε ακόμη ο Αλμέιδα, ο οποίος έσπευσε να αναφερθεί και στον στόχο του Τσάμπιονς Λιγκ.
«Θα ήταν πολύ ωραίο να μπω με την ΑΕΚ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ», είπε επίσης ο «Pelado», ο οποίος εν συνεχεία αναφέρθηκε στον πατέρα του. «Ένας από τους ανθρώπους που μου λείπουν, είναι ο πατέρας μου λόγω της φιλίας που είχαμε. Η σχέση που είχαμε, ξεπέρασε αυτή του πατέρα-γιου. Ήμασταν σύντροφοι. Όταν ήρθε η πρόταση από τις ΗΠΑ μου είπε να φύγω και να πάω. Νιώθω ότι θα ήθελε πολύ να με δει εδώ στην Ελλάδα», επισήμανε ο Αλμέιδα, ο οποίος παραδέχθηκε πως του λείπει ο Μαραντόνα: «Μου λείπει ο Ντιέγκο».
Για την προσωπική του ζωή, ο Αλμέιδα επισήμανε: «Ακούω τις κόρες μου, δεν είναι εύκολο να ζεις με τέσσερις γυναίκες στο ίδιο σπίτι. Μιλάω πολύ μαζί τους και είμαι περήφανος γι’ αυτές».
🗣 🎙 #UnBuenMomento | Matías Almeyda, director técnico, con @MarcePalaciosMP y equipo | https://t.co/AuI07f8u0b pic.twitter.com/r5Q32y2HAO
— Radio La Red – AM 910 📻 (@radiolared) May 16, 2023
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- ΟΛΗ η εκπομπή «AEK Q&A» με τον Θάνο Τσίμπο! (VIDEO)
- ΑΕΚ: Στο «μικροσκόπιο» της ο 17χρονος τερματοφύλακας Μιχάλης Σταματάκης
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Μένει ελεύθερος ο Μαζουακού: Ακύρωσε η Μπεσίκτας τη ρήτρα ανανέωσης του
- Εξελίξεις: VIDEO με το ντου μπράβων στην επιχείρηση του Σάββα Παντελίδη έχει η ΕΛΑΣ!



Βαθμολογία UEFA: Κακή βραδιά για την Ελλάδα με τις ήττες Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, αλλά η Νορβηγία δεν πλησίασε

Η… έκπληξη του Ριμπερί σε μαθητές Γυμνασίου

Παίξε και χάσε, αλλά τουλάχιστον εμφανίσου στο γήπεδο

Conference League: Έμειναν στο «Χ» Ομόνοια και Πάφος (1-1) – Βήμα πρόκρισης (0-3) η Μπέτις

Europa League: Η Αλκμάαρ καθάρισε (4-1) τη Γαλατασαράι – Μικρό προβάδισμα για τη Τβέντε, ανοιχτοί λογαριασμοί (1-1) για Πόρτο και Ρόμα!