Γκαγκάτσης για Αυγενάκη: «Eκανε τα πάντα για να μην γίνει ο τελικός»

Γκαγκάτσης για Αυγενάκη: «Eκανε τα πάντα για να μην γίνει ο τελικός»
Photo Credits: INTIME

Επίθεση από τον Μάκη Γκαγκάτση στον Λευτέρη Αυγενάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Βόμβες» από τον Μάκη Γκαγκάτση κατά του Λευτέρη Αυγενάκη με αφορμή τον τελικό του Κυπέλλου.

Ερωτηθείς για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και τα όσα μεσολάβησαν μέχρι να παρθεί η απόφαση να επιστρέψουν οι ομάδες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο Μάκης Γκαγκάτσης «απασφάλισε», μιλώντας για τον Λευτέρη Αυγενάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι ό,τι χειρότερο έχει να επιδείξει η χώρα.

«Στο Κύπελλο κάναμε τεράστιες προσπάθειες για να γίνει με κόσμο. Δεν θέλαμε να παίξουμε στην Αθήνα, ήταν εκτός προκήρυξης. Ακόμη κι αν το ΟΑΚΑ δεν είναι έδρα καμίας ομάδας. Αλλά μία ομάδα από την Αθήνα, με τελικό στο ΟΑΚΑ, έχει πλεονέκτημα. Plus τα έξοδα για τον κόσμο.

Αυτός ο Υφυπουργός που ελπίζουμε να μην είναι στη θέση του μετά τις εκλογές, έκανε τα πάντα για να μην γίνει ο τελικός και μάλιστα με κόσμο. Έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να μην διεξαχθεί ο τελικός. Είναι ντροπή, νιώσαμε πρόσφυγες στην ίδια μας την χώρα. Να εισπράττουμε αρνήσεις από παντού.

Το Πανθεσσαλικό ανήκει στο Δήμο Βόλου και η διαχείριση ανήκει στον δήμαρχο. Στη Λάρισα, με ποιο δικαίωμα ο Δήμαρχος Λάρισας τοποθετήθηκε για το AEL FC Arena; Ως τι Και κάτι άλλο. Τόσο καιρό γινόταν παιχνίδια σε αυτό το γήπεδο και μόλις ζήτησε η ΕΠΟ το γήπεδο, βγήκε ότι δεν είχε πυροσβεστικές εγκαταστάσεις».

«Κοτέτσι το Καυτανζόγλειο – Έπαιρνε τηλέφωνα στα Γιάννινα και έδινε οδηγίες»

«Για το Καυτανζόγλειο…Για ποιο λόγο πας σε αυτό το γήπεδο και είναι σαν κοτέτσι; Ο Αυγενάκης σκέφτηκε την Κρήτη και έριξε ένα σωρό λεφτά για τους Μεσογειακούς, γιατί να μη δοθούν χρήματα για το Καυτανζόγλειο; Αλλά έτσι όπως είναι, πως να γίνει τελικός; Ακούγεται για τελικό στο ΟΑΚΑ, και το πρώτο που ακούσαμε είναι να λέει ο επικεφαλής του ΟΑΚΑ «να ρωτήσω τον Αυγενάκη, αυτός με έβαλε εδώ…

Όταν ακούστηκε το γήπεδο του ΠΑΣ για τον τελικό, πήρε τηλέφωνο στον διευθυντή του σταδίου των Ιωαννίνων και του είπε ‘πρόσεξε τι θα απαντήσεις.’ Τα ξέρουν αυτά στην κυβέρνηση, όσοι πηγαίνουν και δίνουν συγχαρητήρια στον Αυγενάκη;

Το καταλαβαίνετε πως δεν έχει γίνει ούτε ένα γήπεδο στην Ελλάδα που να μην έχει συνδεθεί με την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα. Θέλετε να μου πείτε πως είναι ευθύνη της ΕΠΟ, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ και όχι του Αυγενάκη;»

«Δεν συζητάμε περί παραμονής Λουτσέσκου, θα γίνουν κινήσεις αναβάθμισης»

Μιλώντας για το αγωνιστικό, παραδέχθηκε πως η διαδικασία των PlayOffs εξελίχθηκε σε αποτυχία για τον ΠΑΟΚ ενώ αναφέρθηκε και στον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Δεν συζητάμε περί παραμονής Λουτσέσκου. Έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Μακάρι να μείνει και περισσότερα χρόνια. Στον προπονητή πιστώνεται όλη αυτή η μεταβατική και δύσκολη χρονιά. Με υψηλό ανταγωνισμό. Ήταν καλύτερη και η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός.

Στόχος είναι η ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ, δεν τίθεται κάτι άλλο. Θα φύγουν κάποιοι παίκτες, θα γίνει αναβάθμιση προκειμένου να γίνει πιο ανταγωνιστική η ομάδα και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

Σοβαρή ΑΕΚ, κέρδισε άνετα τον Άρη 2-0 | AEK Τalk 14/4/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X