Γκαλτιέ: Χωρίς το ονομά του στη λίστα οι κορυφαίοι προπονητές για την Ligue 1

Γκαλτιέ: Χωρίς το ονομά του στη λίστα οι κορυφαίοι προπονητές για την Ligue 1
Photo Credits: INTIME

Tις υποψηφιότητες για το βραβείο του καλύτερου προπονητής της χρονιάς ανακοίνωσε η Ligue 1 με τον τεχνικό της Παρί, Κριστόφ Γκαλτιέ να βρίσκεται εκτός λίστας.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί η μάχη για τον τίτλο αλλά και τον υποβιβασμό στη Ligue 1 να μαίνεται όμως η Ένωση των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στη χώρα Γαλλία ανακοίνωσαν ήδη τις υποψηφιότητες για τα βραβεία των κορυφαίων της φετινής σεζόν.

Έτσι πέραν των καλύτερων σε επίπεδο ανδρών και γυναικών, αλλά και στις εκάστοτε κατηγορίες ανακοινώθηκαν και οι πέντε προπονητές που θα διεκδικήσουν το αντίστοιχο βραβείο.

Ωστόσο στη λίστα υπάρχει μια έκπληξη αφού εκτός αυτής έμεινε ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ που πιθανότατα θα αναδειχθεί πρωταθλητής!

Αντίθετα στην πεντάδα βρίσκονται ο Ιγκόρ Τούντορ που έχει βάλει τη Μαρσέιγ σε τροχιά τίτλου, ο Πάουλο Φονσέκα της Λιλ, ο Πασκάλ Γκαστιέν της Κλερμόν.

Φυσικά από τη συγκεκριμένη κατηγορία δεν θα μπορούσε να λείπει ο Φιλίπ Μοντανιέ που οδήγησε την Τουλούζ στην κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου της ιστορίας της, αλλά ούτε και ο Φρανκ Χας που έχει μεταμορφώσει τη Λανς θέτοντας την εις εκ των διεκδικητών του τίτλου.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X