Ανρί: «Δεν είναι το πρόβλημα στην Παρί ο Μέσι, έχω παίξει μαζί του και ήταν πάντα η λύση»

Ανρί: «Δεν είναι το πρόβλημα στην Παρί ο Μέσι, έχω παίξει μαζί του και ήταν πάντα η λύση»
Photo Credits: INTIME

Ο Τιερί Ανρί έσπευσε να υπερασπιστεί τον Λιονέλ Μέσι ο οποίος έγινε δέκτης έντονων αποδοκιμασιών από οπαδούς της Παρί στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της Παρί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιονέλ Μέσι πανηγύρισε τον περασμένο Δεκέμβριο την κατάκτηση του Μουντιάλ με την εθνική Αργεντινής όμως τώρα δεν διάγει την καλύτερη φάση της καριέρας του, με την διοίκηση της Παρί να τον τιμωρεί αρχικά για το ταξίδι -άνευ άδειας- που έκανε στην Σαουδική Αραβία και τους οπαδούς να μην του συγχωρούν την παραπάνω συμπεριφορά και να τον αποδοκιμάζουν εντός και εκτός γηπέδου.

Το ότι το γυαλί έχει ραγίσει όσον αφορά στις σχέσεις του Αργεντινού παγκόσμιου πρωταθλητή με τους οργανωμένους φανς των Παριζιάνων, είναι κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα στο εντός έδρας ματς με την Αζαξιό όπου έγινε αντικείμενο γιουχαΐσματος, με τον Τιερί Ανρί να ερωτάται για το όλο άβολο σκηνικό και να παίρνει θέση υπέρ του άλλοτε συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα.

«Ουδείς είναι πάνω από τους κανόνες. Χάνεις μία προπόνηση, κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθένα, και δίκαια τιμωρείσαι, δεν υπάρχει θέμα εκεί. Όμως η πραγματική διαμάχη είναι μεταξύ των οπαδών και της διοίκησης από το Κατάρ», δήλωσε αρχικά ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Άρσεναλ και νυν προπονητής, για να προσθέσει:

«Μερικές φορές είναι στόχος ο Μέσι, μερικές φορές ο Νεϊμάρ, μερικές φορές ο Εμπαπέ που αποδοκιμάστηκε επίσης. Για μένα, δεν είναι ο Μέσι το πρόβλημα.

Έχω παίξει μαζί του και δεν ήταν ποτέ το πρόβλημα, ήταν πάντα η λύση. Είδατε επίσης ότι ήταν η λύση για την Αργεντινή. Δεν μπόρεί να γέρασε μέσα σε δύο μήνες».

Υπενθυμίζεται πως τη φετινή σεζόν ο Λιονέλ Μέσι μετράει 15 γκολ και ισάριθμες ασίστ στην Ligue 1, με τα νούμερα να είναι όντως εντυπωσιακά αλλά να φαίνεται πως δεν είναι αρκετά για να τον κρατήσουν στο «Παρκ Ντε Πρενς», από τη στιγμή που η Αλ Χιλάλ και η Μπαρτσελόνα έχουν πλέον τον πρώτο λόγο για να τον κάνουν δικό τους από τη νέα σεζόν.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X