Η ΑΕΚ πάει για το νταμπλ, οι άλλοι ας μείνουν με τη μιζέρια τους

Η ΑΕΚ πάει για το νταμπλ, οι άλλοι ας μείνουν με τη μιζέρια τους
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου γράφει για την πολύ χρήσιμη τοποθέτηση Αλαφούζου, την πολύ σωστή αντιμετώπιση από πλευράς ΑΕΚ και η απορία είναι πού κολλά ο Λεβαδειακός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως είπαμε και πριν μερικά 24ωρα, είναι απαραίτητο σιγά – σιγά να δοθεί ένα τέλος στην φυσιολογική ανάγκη έκφρασης της πικρίας του χαμένου της υπόθεσης τίτλος για φέτος. Και πιστεύω, πως σε αυτό το πλαίσιο, η δημόσια τοποθέτηση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν πολύ χρήσιμη. Γιατί έκανε μια σούμα όλων όσων ακούμε από το περιβάλλον του Παναθηναϊκού εδώ και εννιά μέρες, τα συνόψισε. Και μπορούμε να πούμε, πως είμαστε τώρα εντάξει.

Ολα όσα έπρεπε να ειπωθούν για να κλείσει ομαλά η σεζόν του μεγάλου ανταγωνιστή της ΑΕΚ για τον φετινό τίτλο, ειπώθηκαν. Και σιγά – σιγά θα πάμε παρακάτω. Θεωρώ, ότι είναι πολύ σημαντικό πως ακούσαμε και από τον επικεφαλής του Παναθηναϊκού πως η διαιτησία φέτος ήταν πολύ καλύτερη σε σχέση με προηγούμενα χρόνια. Εστω και αν υπήρξαν και μερικές αντιφάσεις. Άλλωστε όταν πρέπει να υποστηρίξεις πράγματα που δεν είναι κι εύκολο να στηριχθούν από πραγματικά στοιχεία, οι αντιφάσεις είναι αναπόφευκτες. Δεν τρέχει τίποτα όμως, όλα στο πρόγραμμα είναι.

Μην το ανοίγετε πολύ για τον covid

Συγχωρήστε με, αλλά θα πρέπει να επαναλάβω κάτι που ανέφερα και πρόσφατα. Μόνο και μόνο επειδή βοηθάει πολύ στο να συντομεύει η κουβέντα, όχι γι’ άλλο λόγο. Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ τυχερός που δεν ισχύουν ακόμη τα πρωτόκολλα, γιατί τότε θα ήταν αναγκασμένος να κατεβάσει 13 παίκτες κι έναν τερματοφύλακα που θα ήταν αποδεδειγμένα αρνητικοί στον covid. Αλλιώς θα έχανε χωρίς αγώνα και θα είχε πάει αλλού η δουλειά.

Τώρα όμως μπόρεσε να κατεβάσει πολλούς περισσότερους θετικούς, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο ίδιος ο Παναθηναϊκός. Κι όχι μόνο αυτό… Μπόρεσε να πάρει και μια μέρα αναβολή. Κάτι που δεν θα συνέβαινε αν ίσχυαν ακόμη τα πρωτόκολλα. Όσο για το αν είχε κρούσματα covid η ΑΕΚ στην Λεωφόρο, ελπίζω στην Ένωση να το προσπεράσουν όπως κάνουν μέχρι τώρα, γιατί η κουβέντα χάνει και το νόημα της. Δεν θεωρώ ωραίο να επιλέξει η ΑΕΚ να καλέσει όσους συνεχίζουν να το υποστηρίζουν να το αποδείξουν νομικά.

Καιρός να πάμε παρακάτω

Δεν λέω, είναι κάπως το να σου λένε, έτσι, γιατί το αποφάσισαν, πως εσύ κόλλησες την συγκεκριμένη ίωση στους παίκτες μιας άλλης ομάδας…. Όμως αν θέλουμε όλοι να συνδράμουμε στο να πάμε παρακάτω, τότε οφείλουμε να δείξουμε κατανόηση για την αγνή οπαδική πικρία του αντιπάλου και να μη το εκμεταλλευθούμε. Πιστεύω, πως αυτό θα κάνει η ΑΕΚ κι έτσι δείχνει και η στάση της απέναντι στις δηλώσεις του προέδρου του Παναθηναϊκού. Και γενικά απέναντι σε όλα όσα λέγονται και γράφονται από πλευράς του αντιπάλου μέχρι σήμερα.

Και καλώς πράττει κατά την άποψη μου η ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη να βρει ηρεμία, στην ΑΕΚ κανείς δεν ασχολείται με όσα λένε, οπότε γιατί να δίνουμε συνέχεια τώρα… Όσο σημαντικό θέμα και να είναι για παράδειγμα τα… ανάποδα φάουλ στον Παλάσιος, ας πάμε παρακάτω. Και ας ξεχάσουμε και ας μην καταλάβουμε ποτέ, τι εννοούν για τον Νταμπάνοβιτς, σε ματς που πήρε πίσω πέναλτι στις καθυστερήσεις ή πως λησμόνησαν τόσο γρήγορα τον Καμπάκοφ. Νερό και αλάτι.

Η «λύσσα», η ορμή και ο… Λεβαδειακός

Διαβάστε περισσότερα

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X