Μελισσανίδης: Ραντεβού με Αλμέιδα στη μαρίνα Γλυφάδας δύο μέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Μελισσανίδης: Ραντεβού με Αλμέιδα στη μαρίνα Γλυφάδας δύο μέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Ματίας Αλμέιδα είχαν ραντεβού το πρωί της Τρίτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο ημέρες μετά την στέψη της πρωταθλήτριας ΑΕΚ και το τρικούβερτο γλέντι για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Ματίας Αλμέιδα είχαν νέο ραντεβού το πρωί της Τρίτης (16/5).

Όπως αναφέρει το SDNA αυτή τη φορά μάλιστα ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης και ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» πραγματοποίησαν επίσκεψη στη μαρίνα της Γλυφάδας και κουβέντιασαν με φόντο το γαλάζιο και τα πολυτελή σκάφη.

Στη συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών συζητήθηκε και το θέμα του Πινέδα. Στην ΑΕΚ έχουν εξαιρετική άποψη για τον Μεξικανό χαφ και αναμένεται να γίνει η υπέρβαση για την αγορά του. Η παραμονή του είναι δεδομένα δύσκολη αλλά στην «Ένωση» δεν έχουν σκοπό να παρατήσουν την υπόθεσή.

Προφανώς στη συγκεκριμένη περίσταση ο Αλμέιδα παίζει καθοριστικό ρόλο, αφού ουσιαστικά ο 27χρονος χαφ θεωρεί τον Αργεντινό τεχνικό ως τον ποδοσφαιρικό πατέρα του.

Το γεγονός ότι η ΑΕΚ θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Champions League αποτελεί ένα έξτρα ατού για την παραμονή του Πινέδα. Από την πλευρά της, οι διοικούντες την Ένωση θέλουν να κλείσουν άμεσα το συγκεκριμένο ζήτημα προκειμένου να προχωρήσουν και τον υπόλοιπο μεταγραφικό σχεδιασμό.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Ο τίτλος και η μεγάλη εικόνα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X