Τα ξαδέλφια που έφτιαξαν το συγκινητικό πανό στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»: «Το όνειρό του ήταν να μπει στη Νέα Φιλαδέλφεια»

Τα ξαδέλφια που έφτιαξαν το συγκινητικό πανό στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»: «Το όνειρό του ήταν να μπει στη Νέα Φιλαδέλφεια»
Photo Credits: INTIME

Το πανό που συγκίνησε κατά τη διάρκεια της φιέστας της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Πατέρα ζεις, στο ναό πρωταθλητής!», έγραφε και προκάλεσε δάκρυα σε πολλούς, που δεν πρόλαβαν να δουν το νέο γήπεδο της ΑΕΚ να ανοίγει τις πύλες του, ούτε την ομάδα στέφεται πρωταθλήτρια σε αυτό.

Τα ξαδέλφια που το έφτιαξαν για το δικό τους άνθρωπο που δεν πρόλαβε, μίλησαν στην εκπομπή της Nova «Monday FC». ο Λάμπρος Δημητρίου και ο Λάμπρος Δημητρίου, συνονόματοι και συνεπώνυμοι, αναφέρθηκαν στην κίνησή τους αυτή.

«Δεν υπήρχε μια αρχική ιδέα, απλά είχα χάσει τον πατέρα μου 2,5 χρόνια πριν, ΑΕΚτζής, με έκανε ΑΕΚτζή, πιστεύω τον έκανε ΑΕΚτζη (σ.σ. τον ξάδερφό του). Το όνειρό του ήταν να μπει εδώ μέσα, σαν οπαδός. Εγώ δεν τον πίστευα, δεν είχα ζήσει τη Φιλαδέλφεια. Δεν ήξερα τι μπορεί να σημαίνει. Μου έλεγε “εγώ θέλω να μπω μέσα στο γήπεδο”, δεν με νοιάζει η ομάδα. Κι έλεγα “τι λέει;” εγώ θέλω πρωταθλήματα, δεν είχα ζήσει πρωτάθλημα εγώ. Δεν το πρόλαβε και ήταν δώρο αυτό που έκαναν οι παίκτες, ο προπονητής και ο πρόεδρος, να μπούμε στο γήπεδο και την πρώτη χρονιά να πάρουμε πρωτάθλημα. Ονειρικό, βοηθούσε ότι ο τελευταίος αγώνας ήταν στην έδρα μας, ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα το πάρουμε. Η ιδέα ήταν από το πουθενά, αισθανόμασταν ότι με αυτό το πανό θα είναι εδώ. Ήταν εδώ και θα ήταν σε όλα τα ματς, σίγουρα», είπε ο γιος.

«Φορούσαμε κάθε φορά τα ρούχα που μας είχε κάνει δώρο και τον νιώθαμε εδώ. Τα κασκόλ τις φανέλες», ανέφερε ο ανιψιός.

«Βοήθησαν τρεις φίλοι, χωρίς αυτούς δεν θα γινόταν αυτό. Η ιδέα μου ήρθε την Τετάρτη το απόγευμα, λέω “θέλω να κάνω κάτι για τον πατέρα μου”, να είναι στο γήπεδο. Δεν είχα ιδέα το πόσο δύσκολο είναι, πραγματικά. Πήγα και πήρα ένα πανί και είπα θα το κάνουμε. Ήταν πολύ δύσκολο», συμπλήρωσε ο γιος του εκλιπόντος.

«Ήρθαμε πολύ νωρίς, μας βοήθησε η ασφάλεια του γηπέδου αλλά και τα παιδιά στην κερκίδα», τόνισαν.

«Καταλάβαμε ότι ταυτίστηκαν πολλοί επειδή ερχόντουσαν άνθρωποι όταν ήμασταν απ’ έξω ακόμα στον δικέφαλο και μας ζητούσαν να βγάλουν φωτογραφία με αυτό επειδή είχαν χάσει κι αυτοί δικούς τους. Κι εκεί “γεμίσαμε”», ανέφεραν.

«Τον πατέρα μου τον έλεγαν Στέφανο, είχε αγάπη και σε σένα Ντέμη. Για έναν Ντέμη μου έλεγε. Όταν με πήραν για να έρθω εδώ στην εκπομπή νόμιζα πως με κορόιδευαν», συμπλήρωσε.

«Μακάρι βέβαια να μην χρειαζόταν να έρθουμε ποτέ (σ.σ. για αυτό τον λόγο και να ζούσε ο πατέρας του). Καταλαβαίνετε, είναι λίγο οξύμωρο», κατέληξε ο γιος του εκλιπόντος.

AEK Basket Queen by Betsson: Όλα τα νέα για Σάκοτα, μεταγραφές και αποχωρήσεις
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X