Υπόκλιση Αλμέιδα στην οικογένεια της ΑΕΚ: «Όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, ευχαριστούμε ΑΕΚ» (ΦΩΤΟ)

Υπόκλιση Αλμέιδα στην οικογένεια της ΑΕΚ: «Όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, ευχαριστούμε ΑΕΚ» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα θέλησε να ευχαριστήσει άπαντες στην ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ έδωσε το σύνθημα για την επόμενη ημέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ έκανε ο Ματίας Αλμέιδα.

Ο Αργεντινός τεχνικός θέλησε να ευχαριστήσει τους πάντες για την παρουσία τους στον σύλλογο, ενώ έδωσε και το σύνθημα για την επόμενη ημέρα της ομάδας, λέγοντας: «συνεχίζουμε για ακόμη περισσότερα».

Αναλυτικά η δημοσίευσή του:

«Τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου στην οικογένεια της ΑΕΚ, όλο το επιτελείο, ειδικά σε όσους δουλεύουν χωρίς να φαίνονται, τεχνικό επιτελείο και παίκτες που άφησαν την ψυχή τους σε κάθε παιχνίδι, στους οπαδούς που είναι πάντα ενθαρρυντικοί και στην οικογένεια μου που είναι το μεγάλο μου στήριγμα ανά πάσα στιγμή. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ευχαριστούμε ΑΕΚ και ευχαριστούμε Ελλάδα, συνεχίζουμε για ακόμη περισσότερα».

Δείτε την ανάρτηση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matias Jesus Almeyda (@peladoalmeyda)

 

 

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X