Άμραμπατ: «Παραμένουμε παθιασμένοι για περισσότερα!» (ΦΩΤΟ)

Άμραμπατ: «Παραμένουμε παθιασμένοι για περισσότερα!» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το δικό του μήνυμα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος έστειλε μέσω social media o Μαροκινός μεσοεπιθετικός, Νορντίν Άμραμπατ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νορντίν Άμραμπατ απολαμβάνει τις στιγμές μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ και ποστάρισμά του στο Instagram έγραψε για την κατάκτηση του τίτλου με την ΑΕΚ και το πάθος που υπάρχει για να έρθουν κι άλλα τρόπαια.

««Δόξα σοι ο Θεός! Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που έγινα πρωταθλητής στην Ελλάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Άμραμπατ.

«Ήταν μία σπουδαία και ομαδική προσπάθεια. Η κατάκτηση τροπαίων είναι το πιο ικανοποιητικό πράγμα στο ποδόσφαιρο», συμπληρώνει ο Μαροκινός άσος της ΑΕΚ και καταλήγει: «Είναι υπέροχο να βλέπουμε όλη τη χαρά, την ευτυχία και την υπερηφάνεια στα πρόσωπα των εκπληκτικών θαυμαστών μας. Απολαύστε τη στιγμή, παραμένουμε παθιασμένοι για περισσότερα».

Δείτε την ανάρτηση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nordin Amrabat (@n_amrabat_official)

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X