Τρέλα Μελισσανίδη για το πρωτάθλημα - Έξτρα πριμ σε όλους τους διοικητικούς υπαλλήλους της ΠΑΕ ΑΕΚ

Τρέλα Μελισσανίδη για το πρωτάθλημα - Έξτρα πριμ σε όλους τους διοικητικούς υπαλλήλους της ΠΑΕ ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο διοικητικός ηγέτης της Δημήτρης Μελισσανίδης τρελάθηκε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μοιράζει έξτρα πριμ σε όλους τους διοικητικούς υπαλλήλους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρελάθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά την κατάκτηση του 13ου πρωταθλήματος από την ΑΕΚ και μοιράζει χρήμα σε όλους τους διοικητικούς υπαλλήλους της ομάδας.

Η ΑΕΚ κατέκτησε την Κυριακή το πρωτάθλημα και λίγες ώρες αργότερα έγινε γνωστό από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ πως πριμ για την κατάκτηση του τίτλου θα πάρουν όλοι οι διοικητικοί υπάλληλοι της ομάδας πέρα από το ποδοσφαιρικό τμήμα, όπως προβλέπεται με βάση τον εσωτερικό κανονισμό.

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε λίγο μετά τις 18:20 η ΠΑΕ ΑΕΚ, «με απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη, πέρα από το πριμ που προβλέπεται για το αγωνιστικό τμήμα και βάσει εσωτερικού κανονισμού, μπόνους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος θα πάρουν και όλοι οι διοικητικοί υπάλληλοι της ΠΑΕ»

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X