Η ΑΕΚ αλλάζει άμεσα τα πλέξι γκλας στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» και βάζει γυάλινα στηθαία!

Η ΑΕΚ αλλάζει άμεσα τα πλέξι γκλας στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» και βάζει γυάλινα στηθαία!
Photo Credits: INTIME

Αλλάζει πράγματα στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε αλλαγές στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» θα προχωρήσει η ΑΕΚ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, τώρα που τελείωσε το πρωτάθλημα και η ομαδα δεν θα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις στην έδρα της για κάποιο διάστημα, η Ένωση με γνώμονα πάντα το καλύτερο για τους οπαδούς της, μπορεί να προχωρήσει στις αλλαγές που ήθελε, ώστε να αντιμετωπίσει προβλήματα που υπήρχαν.

Αρχικά, η πρώτη αλλαγή που αναμένεται να γίνει είναι να αντικατασταθούν τα πλέξι γκλας που υπάρχουν στο γήπεδο της Ένωσης και τη θέση τους θα πάρουν γυάλινα στηθαία με μεταλλικές στηρίξεις (tempered και sentryglas των 18mm). Έτσι, με αυτόν τον τρόπο η ΠΑΕ ΑΕΚ αντιμετωπίζει πλήρως το πρόβλημα της επαρκούς ορατότητας που υπήρχε σε ορισμένα σημεία, καθώς πρόκειται για ένα υλικό έξτρα διαύγειας (extra clear).

Μάλιστα, οι εργασίες για την αντικατάσταση των πλέξι γκλας έχουν ήδη ξεκινήσει και μέσα στην εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι εργασίες εγκατάστασης του νέου υλικού.

Πέρα από αυτά, στην ΑΕΚ ψάχνουν, με τη βοήθεια των καμερών που υπάρχουν στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» και αυτόν που πέταξε τη φωτοβολίδα ευθείας βολής από το ένα πέταλο στο άλλο στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στον Βόλο, ώστε να γίνουν μετά οι απαραίτητες ενέργειες και να τιμωρηθεί.

AEK Basket Queen by Betsson: Όλα τα νέα για Σάκοτα, μεταγραφές και αποχωρήσεις
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X