Μεγάλωσε και... ξεσάλωσε - Η «μαθήτρια» του La Casa De Papel δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες της! (ΦΩΤΟ)

Μεγάλωσε και... ξεσάλωσε - Η «μαθήτρια» του La Casa De Papel δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες της! (ΦΩΤΟ)

Αγνώριστη πλέον από όταν έπαιξε στην ισπανική, αλλά και άκρως εντυπωσιακή και προκλητική η Μαρία Πεντράθα...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολοτσίτσιδη φωτογραφήθηκε η Ισπανίδα ηθοποιός Μαρία Πεντράθα και κυριολεκτικά δοκιμάζει τα όρια του Instagram και όχι μόνο, αλλά και τα δικά μας!

Η «μαθήτρια» του La Casa De Papel ανέβασε στο κοινωνικό δίκτυο 4 φωτογραφίες φωτιά όπου ποζάρει χωρίς ρούχα προκαλώντας για μια ακόμα φορά πανικό στους θαυμαστές της.

Απο την μαγευτική Ibiza όπου κάνει ολιγοήμερες διακοπές η Ισπανίδα ηθοποιός Μαρία Πεντράθα κατάφερε να «γκρεμίσει» το Instagram με την τολμηρή της φωτογράφηση, στην οποία ποζάρει όπως θα δείτε και εσείς μαζί με τον υπόλοιπο πλανήτη, χωρίς ρούχα!

Με την τολμηρή αυτή φωτογράφηση, η Μαρία Πεντράθα για ακόμα μια φορά μας δείχνει το καλλίγραμμο σώμα της και αποδεικνύει πόσο αισθησιακή και σέξι μπορεί να είναι.

Η συλλογή της με φωτογραφίες μέσα στο προφίλ της στο Instagram έχει ήδη γίνει viral στα social media και προκαλεί συζητήσεις ανάμεσα στους fans της.

Μπορεί να μην είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται έτσι σίγουρα όμως η ανάρτηση αυτή είναι μια απο τις κορυφαίες της….

Δείτε τις φωτογραφίες ΕΔΩ

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X