Η ΑΕΚ είναι το ηφαίστειο και ο κόσμος της... η λάβα! - Εικόνες και VIDEO από την είσοδο στο ματς με τον Βόλο!

Η ΑΕΚ είναι το ηφαίστειο και ο κόσμος της... η λάβα! - Εικόνες και VIDEO από την είσοδο στο ματς με τον Βόλο!
Photo Credits: INTIME

Δείτε εικόνες και video από την είσοδο της ΑΕΚ για το ματς με το Βόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μοναδικές εικόνες και στιγμές υπήρξαν στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» μόλις οι παίκτες της ΑΕΚ, αλλά και του Βόλου, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη της μεταξύ τους αναμέτρησης.

Η Ενωση χρειάζεται μόλις ένα βαθμό για να πάρει το πρωτάθλημα και οι φίλοι της… έβαλαν φωτιά στο γήπεδο.

Σε κάθε γωνιά του γηπέδου άναψαν εκατοντάδες καπνογόνα και η ατμόσφαιρα θύμιζε… ηφαίστειο.

Ο αγώνας άρχισε με καθυστέρηση περίπου 10 λεπτών, μέχρι να «καθαρίσει» η ατμόσφαιρα.

Δείτε εικόνες και βίντεο:


Η ΑΕΚ είναι το ηφαίστειο και ο κόσμος της... η λάβα! - Εικόνες και VIDEO από την είσοδο στο ματς με τον Βόλο! Η ΑΕΚ είναι το ηφαίστειο και ο κόσμος της... η λάβα! - Εικόνες και VIDEO από την είσοδο στο ματς με τον Βόλο! Η ΑΕΚ είναι το ηφαίστειο και ο κόσμος της... η λάβα! - Εικόνες και VIDEO από την είσοδο στο ματς με τον Βόλο! Η ΑΕΚ είναι το ηφαίστειο και ο κόσμος της... η λάβα! - Εικόνες και VIDEO από την είσοδο στο ματς με τον Βόλο! Η ΑΕΚ είναι το ηφαίστειο και ο κόσμος της... η λάβα! - Εικόνες και VIDEO από την είσοδο στο ματς με τον Βόλο! Η ΑΕΚ είναι το ηφαίστειο και ο κόσμος της... η λάβα! - Εικόνες και VIDEO από την είσοδο στο ματς με τον Βόλο! Η ΑΕΚ είναι το ηφαίστειο και ο κόσμος της... η λάβα! - Εικόνες και VIDEO από την είσοδο στο ματς με τον Βόλο! Η ΑΕΚ είναι το ηφαίστειο και ο κόσμος της... η λάβα! - Εικόνες και VIDEO από την είσοδο στο ματς με τον Βόλο! Η ΑΕΚ είναι το ηφαίστειο και ο κόσμος της... η λάβα! - Εικόνες και VIDEO από την είσοδο στο ματς με τον Βόλο! Η ΑΕΚ είναι το ηφαίστειο και ο κόσμος της... η λάβα! - Εικόνες και VIDEO από την είσοδο στο ματς με τον Βόλο! Η ΑΕΚ είναι το ηφαίστειο και ο κόσμος της... η λάβα! - Εικόνες και VIDEO από την είσοδο στο ματς με τον Βόλο! Η ΑΕΚ είναι το ηφαίστειο και ο κόσμος της... η λάβα! - Εικόνες και VIDEO από την είσοδο στο ματς με τον Βόλο! Η ΑΕΚ είναι το ηφαίστειο και ο κόσμος της... η λάβα! - Εικόνες και VIDEO από την είσοδο στο ματς με τον Βόλο! Η ΑΕΚ είναι το ηφαίστειο και ο κόσμος της... η λάβα! - Εικόνες και VIDEO από την είσοδο στο ματς με τον Βόλο! Η ΑΕΚ είναι το ηφαίστειο και ο κόσμος της... η λάβα! - Εικόνες και VIDEO από την είσοδο στο ματς με τον Βόλο!

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X