Τίποτα στον κόσμο σαν κι αυτή: Κόλαση από τον λαό της ΑΕΚΑΡΑΣ στη Νέα Φιλαδέλφεια - Δείτε όλα τα VIDEO του enwsi.gr!

Τίποτα στον κόσμο σαν κι αυτή: Κόλαση από τον λαό της ΑΕΚΑΡΑΣ στη Νέα Φιλαδέλφεια - Δείτε όλα τα VIDEO του enwsi.gr!
Photo Credits: INTIME

Δείτε ΟΛΑ τα βίντεο πριν από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Βόλο και την παράσταση του ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥ κιτρινόμαυρου λαού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μακάρι να μπορούσαμε να γράψουμε πως τα βίντεο του enwsi.gr πριν το ματς της ΑΕΚ με τον Βόλο στη Νέα Φιλαδέλφεια σας βάζουν μέσα στο γήπεδο. Σε αυτό τον ναό της Ένωσης. Δυστυχώς, όμως δεν μπορούν να σας δώσουν παρά μόνο μια γεύση από την ανατριχιαστική ατμόσφαιρα μέσα στο γήπεδο του Δικεφάλου.

Εκεί όπου τα όνειρα των οπαδών της ΑΕΚ πήραν ξανά φωτιά. Εκεί του κασκόλ σηκώθηκαν ξανά, εκεί που η ΑΕΚ σηκώνει ένα από τα πιο τσαμπουκαλεμένα πρωταθλήματα στην ιστορία της.

Το enwsi.gr ήταν πό το πρωί στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η πόλη είχε πάρει κιτρινόμαυρο χρώμα από χθες το βράδυ κιόλας. Καφετέριες, μαγαζιά, εστιατόρια, ταβέρνες, σουβλατζίδικα, φούρνοι, όλα ήταν γεμάτα. Όλα ήταν έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή.  Όλοι έλεγαν «τι ζούμε σήμερα;». Η πραγματική ερώτηση όμως είναι «τι έχουμε να ζήσουμε από εδώ και πέρα;».


Ο κόσμος μπήκε από νωρίς μέσα στο Ναό, για να τραγουδήσει συνθήματα, να πάρει θέση. Ανυπομονησία και άγχος για τη μεγάλη στιγμή της ΑΕΚ. Αυτή τη φορά κανείς δεν καθόταν, κανείς δεν έλειψε από τα συνθήματα και τα «χέρια».


Οι στιγμές ήταν μοναδικές για όλους όσοι ήταν εκεί. Μακάρι να μπορούσαν όλοι να ήταν εκεί. Κάποιοι κοιτούσαν από ψηλά. Το πρωτάθλημα της ΑΕΚ είναι για όλους.

Δείτε τα βίντεο του enwsi.gr:

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X