Νέα περιστατικά ομοφοβικής συμπεριφοράς στο γαλλικό ποδόσφαιρο

Νέα περιστατικά ομοφοβικής συμπεριφοράς στο γαλλικό ποδόσφαιρο

Νέα περιστατικά ομοφοβικής συμπεριφοράς, σημειώθηκαν στο γαλλικό ποδόσφαιρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα περιστατικά ομοφοβικής συμπεριφοράς, σημειώθηκαν στο γαλλικό ποδόσφαιρο, καθώς το τρέχον Σαββατοκύριακο, είναι αφιερωμένο κατά της ομοφοβίας.

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής, Ντονατιέν Γκομίς της Γκινγκάμπ, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β` κατηγορίας, αρνήθηκε να συμμετάσχει σε αυτήν την εκστρατεία ευαισθητοποίησης, με αποτέλεσμα, ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός να μείνει εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με την Σοσό, που έληξε με νίκη 1-0 της ομάδας του.

Ο Σενεγαλέζος άσος, δεν θέλησε να φορέσει την φανέλα στα χρώματα του ουράνιου τόξου, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Le Télégramme» και επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Γκινγκάμπ, Φρεντ Λε Γκραν.

Επίσης, όπως αναφέρει η εφημερίδα «La Dépêche du Midi», πέντε ποδοσφαιριστές της Τουλούζ, αρνήθηκαν να φορέσουν την συγκεκριμένη φανέλα, πριν τον αγώνα με την Ναντ (14/5). Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πρόκειται για τους Ζακάρια Αμπουκχάλ, Μούσα Ντιαρά, Φαρές Σαϊμπί, Λογκαν Κοστα και Σαϊντ Χάμουλιτς, ωστόσο ο Κόστα διέψευσε την είδηση.

Σημειώνεται, ότι αυτή, δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται αντίστοιχη συμπεριφορά, καθώς πέρυσι, ο πρώην μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν, Ιντρίσα Γκεγιέ, αρνήθηκε να φορέσει μία ανάλογη εμφάνιση.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X