Γράφουμε ιστορία απόψε, με τους ήρωες μας στο επίκεντρο

Γράφουμε ιστορία απόψε, με τους ήρωες μας στο επίκεντρο

Ο Ενωσίτης σας βάζει από τώρα στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη μαγική φιέστα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλα τα βλέμματα, φίλων, εχθρών, ουδέτερων, θα είναι απόψε στραμμένα σε μας. Στο Σπίτι μας, στο μέγα πλήθος και το μέγα πάθος που θα σφραγίσει μια ανεπανάληπτη σεζόν, ένα ταξίδι ονειρικό που ούτε καν μπορούσαμε να το φανταστούμε πέρσι τέτοιο καιρό. Απόψε γράφεται ιστορία κι έχουμε καθήκον να την γράψουμε όλοι μαζί με τον τρόπο που πρέπει.

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως εφόσον όλα πάνε καλά (και φυσικά θα πάνε…) αυτό που θα συμβεί μετά το τέλος του ματς θα είναι άνευ προηγουμένου. Και θα προκαλέσει το δέος που αξίζει στο δέος που προκαλεί η ΑΕΚ φέτος από την στιγμή που πήρε μπροστά η μηχανή και φυσικά από την στιγμή που άνοιξαν οι πύλες της OPAP Arena.

Ακούμε και βλέπουμε όλη την προσπάθεια που γίνεται για να καταλάβουν οι πάντες πόσο σημαντικό είναι να βοηθήσουμε με την συμπεριφορά μας να γραφτεί η ιστορία με τον τρόπο που πρέπει. Είναι μια προσπάθεια που αξίζει τον κόπο να την στηρίξουμε όλοι. Για να μη ξενερώσει κανείς από μας, για να το απολαύσουμε σε όλο του το μεγαλείο και να νιώσουμε την ευτυχία που αξίζει σε όλη την οικογένεια της ΑΕΚ. Ο Ματίας Αλμέιδα, οι παίκτες, όλοι όσοι μόχθησαν για να φτάσουμε ως εδώ το περιμένουν πως και πως και περιμένουν να ζήσουν πράγματα που δεν θα ξεχαστούν ποτέ. Όχι όπως έγινε το 2018 στην Ριζούπολη, απ΄όπου κανείς δεν θυμάται τίποτα.

Έχει πολύ μεγάλη σημασία η εικόνα που θα περάσουμε προς τα έξω. Έχει πολύ μεγάλη σημασία να μη δώσουμε σε κανέναν από τους εχθρούς μας αφορμή για να γελάσουν έστω ειρωνικά. Πρέπει να βλέπουν και να μένουν αγάλματα… Τον Τσίνο, τον Στίβεν, τον Πέτρο, τον Ντάμιαν, τον Ντομαγκόι, όλους μαζί να είναι πρωταγωνιστές και να τους θυμίζουν τι πέρασαν φέτος βλέποντας την ΑΕΚ. Κανείς μας δεν έχει το δικαίωμα να το χαλάσει αυτό.

Είναι το πρωτάθλημα που έχει προκαλέσει περισσότερο πόνο στους αντιπάλους μας από οποιοδήποτε άλλο στην νεώτερη ιστορία μας. Είναι το πρωτάθλημα που ανταγωνιστικοί αντίπαλοι ήταν όλοι τους, με ισχυρές διοικήσεις και έχασαν. Από την ΑΕΚ. Την ήττα τους αυτή την επισφραγίζουμε με την εικόνα που θα φροντίσουμε όλοι μας να δημιουργηθεί απόψε. Και μαζί κυρίως την δική μας χαρά κι ευτυχία.

Ο Ενωσίτης

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X