Θρίαμβος της Κ17 επί του Παναθηναϊκού (3-1) και πρόκριση στο F4

Θρίαμβος της Κ17 επί του Παναθηναϊκού (3-1) και πρόκριση στο F4
Photo Credits: INTIME

Μεγάλη πρόκριση για την ΑΕΚ Κ17

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ νίκησε 3-1 τον Παναθηναϊκό σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις «Γ. Καλαφάτης» στο Κορωπί και πέρασε στην επόμενη φάση των μπαράζ για την πρόκριση στο Final 4 της Super League K17, όπου θα αντιμετωπίσει σε ουδέτερη έδρα τον Βόλο. Ο νικητής θα μπει στην τελική τετράδα, όπου έχουν ήδη προκριθεί οι ΠΑΟΚ, Αρης και Ολυμπιακός.

Η ΑΕΚ βασίστηκε και πάλι σε παιδιά γεννημένα το 2006, δηλαδή ένα χρόνο κάτω από το ηλικιακό όριο της Super League K17, αλλά ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε 0-2. Το σκορ άνοιξε με μια κεφαλιά του Ψυρόπουλου στο 8′ μετά από κόρνερ του Κολιμάτση, ενώ στο 45′ ήρθε με εντυπωσιακό τρόπο το 0-2: μετά από υποδειγματική ομαδική ενέργεια, στην οποία συμμετείχαν οι Ανδριώτης, Κολιμάτσης, Παλαιολόγου, η μπάλα έφτασε στον Ελέζι που πέρασε τρεις παίκτες και πλάσαρε στην αριστερή γωνία.

Ενδιάμεσα, στο 34′, ο Αναργύρου είχε κρατήσει το 0-1 με απόκρουση πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει ο Κορρές από τον Ντάνι. Ο Ρομάνο εκτέλεσε, αλλά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ξαναμπεί στο ματς με γκολ του Γεωργουλάκη στο 53′, ενώ η ΑΕΚ προχώρησε σε αναγκαστικές αλλαγές λόγω της μυϊκής καταπόνησης που προκάλεσε σε κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές η αγωνιστική προσπάθεια σε γήπεδο με χόρτο. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είπαν την τελευταία λέξη στο 83′ με το φάουλ που κέρδισε και εκτέλεσε με εκπληκτικό τρόπο ο Χρήστος Παλαιολόγου.

ΑΕΚ (Πέτρος Τασουνίδης): Αναργύρου, Κολυφέτης, Τσαραμανίδης (60′ Σέχου) Ψυρόπουλος, Χατζηνικολάου, Ντάνι (77′ Μπούσιος) Κολιμάτσης (60′ Παναγιωτόπουλος) Σαρρής, Παλαιολόγου, Ανδριώτης (65′ Ράπτης) Ελέζι (77′ Ψυχογιός).

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X