Τρέλα από σήμερα στη Νέα Φιλαδέλφεια! - Η πόλη υποδέχεται την ΑΕΚ!

Τρέλα από σήμερα στη Νέα Φιλαδέλφεια! - Η πόλη υποδέχεται την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Πανηγυρική είναι από σήμερα η ατμόσφαιρα στη Νέα Φιλαδέλφεια - Απαντες ετοιμάζονται για τη φιέστα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αντίστροφα μετράμε για την φιέστα της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Η Ενωση αναμένεται αύριο να κατακτήσει το πρωτάθλημα Ελλάδας και στη Νέα Φιλαδέλφεια έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για την ιστορική νύχτα.

Η Νέα Φιλαδέλφεια έχει φορέσει από σήμερα τα γιορτινά της, με αρκετούς να έχουν γεμίσει από νωρίς τα μαγαζιά της περιοχής. Μάλιστα ορισμένα που έχουν ζωντανή μουσική παίζουν ανά τακτά διαστήματα τον ύμνο της ΑΕΚ δείχνοντάς μας τι θα ακολουθήσει αύριο.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκονται… σε συναγερμό, καθώς δοκιμάζουν ακουστική και τα υπόλοιπα πράγματα που ετοιμάζονται για τη φιέστα. Γίνεται μια πρόβα για τα όσα θα ακολουθήσουν αύριο.

Παράλληλα και ο Δήμος ετοιμάζεται, καθώς έχει τοποθετηθεί στο Δημαρχείο ένα πανό που αναγράφει «καλωσορίζουμε τους πρωταθλητές Ελλάδας στη πόλη μας».

Τρέλα από σήμερα στη Νέα Φιλαδέλφεια! - Η πόλη υποδέχεται την ΑΕΚ!

Τέλος έξω από το γήπεδο υπάρχουν οπαδοί της ΑΕΚ που προετοιμάζονται για το αποψινό πάρτι, με το οποίο θα ξεκινήσουν οι εορτασμοί.

 

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X