Στους τελικούς της Ανατολής οι Χιτ με τρομερούς Μπάτλερ-Αντεμπάγιο, απέκλεισαν τους Νίκς με σκορ 96-92

Στους τελικούς της Ανατολής οι Χιτ με τρομερούς Μπάτλερ-Αντεμπάγιο, απέκλεισαν τους Νίκς με σκορ 96-92
Photo Credits: INTIME

Στους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας η Μαϊάμι Χιτ, νίκησαν τους Νίκς 96-92 με τρομερούς Μπάτλερ και Αντεμπάγιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μαϊάμι Χιτ συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία τους στα φετινά playoffs, αφού πέταξαν εκτός και τους Νιου Γιοργκ Νικς, επικρατώντας με 96-92 στο game 6, πανηγυρίζοντας την πρόκρισή τους στους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας.

Η μεγάλη έκπληξη των φετινών playoffs δεν είναι άλλοι από τους τρομερούς Χιτ, που με 4-2 στη σειρά έστειλαν… σπίτι τους και τους Νιου Γιορκ Νικς, μετά τους Μπακς, με το Μαϊάμι να επιστρέφει μετά από τρεις σεζόν στους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας.

Οι Χιτ δεν ξεκίνησαν καλά το έκτο παιχνίδι κόντρα στους Νικς, αφού βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο πρώτο δωδεκάλεπτο με 24-31, ωστόσο στη συνέχεια κυριάρχησαν απέναντι στους Νεοϋορκέζους.

Με επί μέρους 27-19 στη δεύτερη περίοδο έκλεισαν το ημίχρονο έχοντας την ελάχιστη διαφορά (51-50), ενώ διατήρησαν το προβάδισμά τους και στη τρίτη περίοδο, αυξάνοντας τη διαφορά στο +3 (74-71).

Στο τέταρτο δωδεκάλεπτο η αναμέτρηση εξελίχθηκε σε θρίλερ, αφού 1 λεπτό πριν την λήξη, ο Βίνσεντ χρεώθηκε με αντιαθλητικό φάουλ για αγκωνιά στον Μπράνσον, δίνοντας το δικαίωμα στους Νικς να μειώσουν σε 92-90.

Οι Νεοϋορκέζοι, μάλιστα πήραν ξανά την κατοχή έχοντας την ευκαιρία να ισοφαρίσουν όμως ο Μπράνσον τα έκανε… μούσκεμα με τον Μπάτλερ να πηγαίνει στην γραμμή των βολών, διαμορφώνοντας το 94-90.

Ο επίλογος στο ματς μπήκε από τον Μαξ Στρους που με 2/2 βολές διαμόρφωσε το 96-90, με τον Μπράνσον απλά να μειώνει σε 96-92 στην εκπνοή της αναμέτρησης.

Έτσι, οι Μαϊάμι Χιτ, που ξεκίνησαν την πορεία τους από το play in tournament, θα δώσουν το παρών στους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας, περιμένοντας το νικητή του ζευγαριού Σέλτικς-Σίξερς (3-3), που θα κριθεί στο game 7 της Βοστώνης.

Ο Τζίμι Μπάτλερ (24π, 8ρ, 4ασ) και ο Μπαμ Αντεμπάγιο (23π, 9ρ), ήταν συγκλονιστικοί, ενώ τρομερή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Τζέιλεν Μπράσον (41π, 4ρ, 3ασ), όμως δεν ήταν αρκετή για τους Νικς.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X