Απολαύστε το, ζήστε το για να το διηγείστε στα παιδιά σας!

Απολαύστε το, ζήστε το για να το διηγείστε στα παιδιά σας!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για την επικείμενη φιέστα, τα αμετανόητα καραγκιοζιλίκια και έχει υστερόγραφα...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για τη μεγάλη βραδιά της επιστροφής της στο θρόνο για πρώτη φορά μετά το 2018 και για πρώτη στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά το 1994! Η ημερομηνία της 14ης Μαΐου 2023, αναμένεται να μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη όλων μας, όπως ακριβώς συνέβη και με τα εγκαίνια της «Αγιά-Σοφιάς» / «Opap Arena» την 30η Σεπτέμβρη 2022!

Η ΠΑΕ ετοιμάζει ένα φαντασμαγορικό σόου, με την υπογραφή του Γιώργου Μελισσανίδη, ανάλογο με αυτό των εγκαινίων. Η διάρκεια του προγράμματος της φιέστας, δεν πρόκειται να έχει τη διάρκεια των θυρανοίξιων, αναμένεται να είναι περίπου μία ώρα, αλλά θα είναι εξίσου εντυπωσιακή. Για αυτό το λόγο και η ΠΑΕ ζητάει σχεδόν επιτακτικά από τον κόσμο να μην κάνει κάτι που θα «καταστρέψει» αυτή την υπέροχη βραδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες την οργάνωση την έχει αναλάβει εταιρεία παραγωγής και υπάρχει ολόκληρη σκηνοθεσία για το μεγάλο event! Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα αποχωρήσουν από το γήπεδο, θα πάνε στα αποδυτήρια προκειμένου να ετοιμαστούν και μέσα σε μισή ώρα αναμένεται να στηθούν στον αγωνιστικό χώρο τα… πάντα όλα! Θα ακολουθήσει το υπέροχο τελετουργικό και μετά το μεγάλο σόου, όπου θα περιλαμβάνει εκτός όλων των άλλων και πυροτεχνήματα!

Για αυτό το λόγο καθόμαστε… αναπαυτικά στη θέση μας και απολαμβάνουμε κάθε δευτερόλεπτο. Κρατάμε ζωντανή κάθε στιγμή, την καταγράφουμε για να την έχουμε να τη διηγούμαστε με υπερηφάνεια στους φίλους μας, στα παιδιά μας και στα… εγγόνια μας! «Ήμουν και εγώ εκεί!», θα λέμε και θα δακρύζουμε!

Η ΠΑΕ προκειμένου να προφυλάξει την ομαλή διεξαγωγή της γιορτής έχει προσλάβει πολλαπλάσιους security ώστε να αποτρέψουν την είσοδο όποιων ανεγκέφαλων το επιχειρήσουν. Άλλωστε όλο το προπονητικό επιτελείο και οι παίκτες του Δικεφάλου θέλουν να ζήσουν στο απόλυτο αυτή τη μαγική βραδιά. Το δικαιούνται για αυτό που κατάφεραν!

Δεν υπάρχει λοιπόν κανένας απολύτως λόγος να «χαλάσουμε» μία βραδιά η οποία θα γίνει για αυτούς που μας χάρισαν απίστευτες στιγμές στο φετινό πρωτάθλημα. Για αυτούς που κατάφεραν την πρώτη κιόλας χρονιά της επιστροφής στη… Γη της Επαγγελίας μας, να μας εκτοξεύσουν! Διότι αυτό που ζούμε δεν είναι όνειρο! Είναι πραγματικότητα!

Είναι επιβεβλημένο να σεβαστούμε όλοι, την επιθυμία του Ματίας Αλμέιδα και των παικτών του. Να κάνουν το γύρο του θριάμβου, να γνωρίσουν την αποθέωση από όλους σε κάθε σημείο του γηπέδου και να μη δούμε το μπάχαλο που είδαμε στη Ριζούπολη.

Είναι επίσης επιβεβλημένο να σεβαστούμε αυτόν που βρίσκεται δίπλα μας και έχει αγοράσει είτε απλό εισιτήριο, είτε έχει διαρκείας. Και δε θέλω ούτε καν να σκέφτομαι το γήπεδο γεμάτο με περισσότερο κόσμο από όσο πρέπει να έχει. Το κακό μία φορά θα συμβεί και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να συμβεί! Όχι απλά το βράδυ της Κυριακής, αλλά ΠΟΤΕ!

 

Κλάμα και προπαγάνδα για γέλια!

Είχα σκοπό να μην ασχοληθώ καθόλου με κάποιους γελωτοποιούς, που επιμένουν να κάνουν προπαγάνδα επιπέδου Α’ Δημοτικού, αλλά το τραβάει ο οργανισμός τους. Έχουμε και λέμε λοιπόν: Βγήκε ο Δομάζος και τους ξεφτίλισε. Ήρθε στην επιφάνεια η συνέντευξη του Αϊτόρ (την οποία διαβάσατε και στο Enwsi.gr) η οποία εκθέτει ανεπανόρθωτα τον ίδιο τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Διότι όπως είπε, το προηγούμενο καλοκαίρι, πριν τα παιχνίδια με την Σλάβια Πράγας για το Conference League στις 4 και 11 Αυγούστου, έξι παίκτες νόησαν με κορονοϊό, αλλά έπαιξαν κανονικά! Τότε μάλιστα ο ΠΑΟ δεν έκανε αίτημα αναβολής στην UEFA. Τότε λοιπόν ο Γιοβάνοβιτς δεν σιχαινόταν τον εαυτό του; Τώρα τον σιχάθηκε; Αλήθεια η ΠΑΕ Παναθηναϊκός που έχει βγάλει τρεις ανακοινώσεις κατά της ΑΕΚ και την πήγε στα δικαστήρια γιατί επικαλέστηκε τον ΚΑΠ γιατί είναι κρυμμένη τόσες μέρες;

Κάποιοι εντός των τειχών το κατάλαβαν ότι ξεφτιλίστηκαν και το βούλωσαν. Κάποιοι άλλοι όχι και το κακό είναι ότι χρησιμοποιούν νεροπίστολα! Αλλά δεν τους δίνει κανένας σημασία!

ΥΓ: Πρέπει να είσαι πολύ μεγάλος ΒΛΑΚΑΣ για να κάνεις φάρσα για βόμβα! Όχι ότι σε πίστεψε κανένας, αλλά όποιος και αν είσαι, όπως και αν λέγεσαι, πραγματικά ρε φίλε, πόση παντόφλα τρως στο σπίτι σου; Με πόσα αμέτρητα κόμπλεξ γεννήθηκες;

ΥΓ 2: Ο Ολυμπιακός με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε ότι το πρωτάθλημα δεν ήταν… καθαρό. Μα καλά, γιατί δεν κάνουν τα παράπονά τους στον… πρόεδρο της Λίγκας που το… διοργάνωσε; Δεν μιλάνε μεταξύ τους;

ΥΓ 3: Κρίμα πάντως να μην κάνει την απονομή ο πρόεδρος της Λίγκας. Το σωστό θα ήταν να έρθει για να δει και το γήπεδο από κοντά, κάτι που δεν έχει συμβεί ως σήμερα!

ΥΓ 4: Και ακόμη δεν (τους) έχει ειδοποιήσει…

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X