Μπαρτσελόνα: Κατέθεσε πρόταση ανανέωσης σε Ντεμπελέ

Το παράξενο deal της Μπαρτσελόνα με Ντεμπελέ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Μπαρτσελόνα κατέθεσε πρόταση ανανέωσης στον Ουσμάν Ντεμπελέ.

Η απόφαση για την υποβολή προσφοράς στην πλευρά του Ουσμάν Ντεμπελέ για την ανανέωση του συμβολαίου του ήταν ειλημμένη και τώρα που οι υποχρεώσεις οδεύουν προς το φινάλε τους, η Μπαρτσελόνα έκανε την πρώτη της πρόταση στον 25χρονο Γάλλο εξτρέμ της όπως αποκάλυψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο Ιταλός μεταγραφολόγος ανέφερε πως οι Καταλανοί έκανε μία πρώτη διερευνητική προσφορά κι αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλες συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Υπενθυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Γάλλου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024 και συμπεριλαμβάνει ρήτρα αγοράς 50 εκατ. ευρώ για την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Ωστόσο τόσο ο ίδιος ο Ντεμπελέ όσο και ο Τσάβι επιθυμούν να συνεχιστεί η συνεργασίας τους μετά την αρκετά καλή φετινή σεζόν, όπου εκείνος έμεινε μακριά από πολλούς τραυματισμούς αγωνιζόμενος 30 φορές με την φανέλα των Καταλανών, σκοράροντας οκτώ γκολ και δίνοντας επτά ασίστ σε 1.917 αγωνιστικά λεπτά.

 

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X