Μπλάνκο: «Δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο χαρούμενος είμαι, η ΑΕΚ είναι η οικογένεια μου»

Μπλάνκο: «Δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο χαρούμενος είμαι, η ΑΕΚ είναι η οικογένεια μου»
Photo Credits: INTIME

Ο Ίσμαελ Μπλάνκο αναμένεται στη χώρα μας προκειμένου να γιορτάζει μαζί με τον κόσμο της ΑΕΚ, την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ίσμαελ Μπλάνκο ήρθε για πρώτη φορά στη χώρα μας το 2007 για λογαριασμό της ΑΕΚ, με τη μορφή δανεισμού από την Κολόν για να είναι ο παρτενέρ του Νίκου Λυμπερόπουλου στην «κιτρινόμαυρη» επίθεση.

Τότε για πρώτη φορά ο Αργεντινός άφησε την πατρίδα του για να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Το ντεμπούτο του το πραγματοποίησε σε ένα ματς με τον Ατρόμητο με την ΑΕΚ να επικρατεί με 2-0 χάρη στα δικά του τέρματα, δείχνοντας από την πρώτη μέρα την ποιότητα και την κλάση που διαθέτει.

Ο Ίσμαελ στην πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα (σεζόν 2007-08) αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Super League με 19 γκολ σε 28 αναμετρήσεις, ενώ σκόραρε μια φορά στα Play off και στο Europa League.

Ο Αργεντινός στράικερ δεν έμεινε όμως μόνο εκεί, καθώς και την επόμενη αγωνιστική σεζόν αναδείχθηκε ο τοπ σκόρερ του πρωταθλήματος με 14 γκολ (όσα και ο Λουτσιάνο Γκαλέτι) σε 30 ματς. Ομως, συνολικά στη χρονιά σημείωσε 23 με άλλα τρία στα Play Off, ένα στην Ευρώπη και 5 στο Κύπελλο, όπου και εκεί ήταν πρώτος σκόρερ του θεσμού. Αυτή ήταν και η συνολικά καλύτερη επίδοσή του στα τέσσερα χρόνια που αγωνίστηκε στην Ελλάδα με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Η σεζόν 2009-10 δεν ήταν καλή για τον Αργεντινό φορ, καθώς ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τον έβαζε να αγωνιστεί στα άκρα. Ο Μπλάνκο τελείωσε το πρωτάθλημα με μόλις 8 γκολ σε 29 εμφανίσεις και συνολικά 13 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις (1 στα πλέι οφ, 4 στην Ευρώπη και κανένα στο Κύπελλο).

Δείτε όσα είπε ο Μπλάνκο

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X